Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: baker brownies, har for lite smør

#1

liefje sa for siden:

Kan jeg erstatte 50 (av 100) gram smør med solsikkeolje eller kokosfett?


#2

liefje sa for siden:

Det skal smeltes og has i eggedosis. Deretter mel og kakao


#3

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jepp. Jeg hadde brukt olje.


#4

liefje sa for siden:

Da blir det olje. Takk


#5

Nextlife sa for siden:

Er du meg? :eek:

Jeg sto på kjøkkenet for 1/2 time siden med nøyaktig samme problem. :knegg:


#6

liefje sa for siden:

Hahaha. Hvis din kake ogsaa ble mislykket, er du nok meg. Min ble bare kliss. Stekte den like lenge som vanlig, tok test med gaffel (ingenting som hengte paa), men likevel ble den ikke saann som den pleier aa bli. Mulig det var oljen, mulig det var noe helt annet, men jeg skal nok huske aa kjöpe smör neste gang.


#7

Nextlife sa for siden:

Jeg skulle ha 200 g smør men hadde bare 130 og lot det være med det og tilsatte ikke olje. Kaken ble litt tørrere enn Brownies skal være, men både god og pen likevel.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Sunn kake, kan spise dobbelt så mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.