Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innbyttepris på Peugeot 307 SW

#1

Hyacinth sa for siden:

2007-modell, kjørt 92000. Diesel. Fikk innbyttepris på ca 60000, de regner med å kunne selge den for ca 85000. Jeg synes dette var sykt lite. De så ikke på bilen engang, nyvasket og polert som den er. :drama:

Er dette en grei pris?


#2

Mex sa for siden:

Jeg tror jeg ville forhørt meg litt. Et kjapt søk på finn viser at 2007-modeller av 307 ligger på rundt 100 - 120'. Den rimeligste jeg kan finne ligger på 95'.
Jeg hadde ønsket 15'-20' mer i innbytte.


#3

Polyanna sa for siden:

Det er visst veldig vanskelig å få solgt halvgamle og gamle biler for tiden, så de vil visst virkelig ikke ha innbytte på dem. Vi fikk mer enn dobbelt så mye ved å selge vår på Finn. Jeg var brutalt ærlig om ALLE bilens skavanker, la den ut rimelig og ble NEDRINGT.


#4

Hyacinth sa for siden:

Jøss. Takk for tips! Det er mannen som er skeptisk til Finn og vil ikke stå ansvarlig for alt trøbbelet vi har hatt med den.


#5

Vianne Rocher sa for siden:

Dette er vår erfaring også, bortsett fra at vi ikke har lagt ut vår for salg enda. Og ikke vet vi om vi vil alikevel, fine bilen:knegg:.

Det laveste vi har fått i inbytte fra en forhandler (vi har vært rundt og sondert terrenget) var 80 000 for vår strøkne 2006 mod. BMW 5-serie stasjonsvogn. Tilsvarende biler ligger rundt 200 000 på finn. Jeg tenker at forhandlerne egentlig ikke vil ha biler i innbytte og setter prisen så lavt for a)ikke tape noe og få stor gevinst ved å eventuelt ta inn en bil. b)gi så dårlig pris at folk dropper innbytte.

Jeg ville prøvd å selge bilen selv. Gjerne med en salgstest fra NAF.


#6

Hyacinth sa for siden:

Hva koster en salgstest fra NAF?

Og hvor ansvarlig står man dersom bilen selges "som den er"?


#7

Vianne Rocher sa for siden:

På NAFs hjemmesider står det at det koster 2450,-


#8

Mex sa for siden:

En Naf test koster 2500kr, 2000 om man er medlem. www.naf.no/tjenester/naf-test-ved-salg/

Det er viktig å legge ved den dokumentasjonen man har på bilen. Alle servicer og slikt.


#9

Hyacinth sa for siden:

Takk! Hvis man gjør dette, har man da ryggen fri etterpå? Eller kan man når som helst bli oppgitt av kjøper med med mer eller mindre (u)rimelige krav?


#10

Lavender sa for siden:

Ja, dere selger med handelsavtale, du finner gode eksempler på finn.no Kjøper må sette seg inn i stand. Selges den med NAF test, er du jo veldig ryddig.

Vi solgte vår 307 selv, det tok lang tid og vi fikk langt mindre enn forventet.


#11

Polyanna sa for siden:

Vi var superåpne om det som var av saker og ting på vår bil, og så var det en mekaniker vi solgte til. Han gikk rundt bilen og sa at "oi, der var døren litt løs ja" og "bulk der også, ja" og "oi, mye rust!", og vi var sånn "jupp, akkurat som det står i annonsen". Jeg viste til et pristilbud vi hadde fått på 15 000 for å fikse rust i bremsesystemet, samt priset karosseriskadene til ca. 25 000.


#12

Hannah sa for siden:

Har sendt deg en pm. :)


#13

Anne C sa for siden:

Vår 307 var noe eldre, men vi fikk inntrykk av at mange var skeptiske til å ta inn akkurat denne bilen. Vi valgte å selge den privat og fikk mer for den.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.