Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hver gang vi møtes 2013


#2

Pøblis sa for siden:

Jeg ville forøvrig veldig gjerne ha hatt med Finn Kalvik, Maria Mena, Marit Larsen, Yosef (fra Madcon), Janove, Kari Bremnæs, Bjørn Eidsvåg, en av Carpe Diem-gutta, henning Kvitnes, Jonas Fjeld, Ane Brun, Sivert Høyem og mari Boyne. Hadde ikke det vært kult? :hyper:


#3

Kirsebær sa for siden:

Ingen av de som skal være med i neste runde er spesielt interessante for meg, men jeg er mest spent på å høre Elg og Samsaya. :nemlig:


#4

Kirsebær sa for siden:

Jeg ville hatt med Morten Abel og Magnus Grønneberg igjen. :nemlig:
I hver sesong, egentlig.


#5

Pøblis sa for siden:

Jeg villle gjerne hatt med Marion Ravn også. Det lkunne vært sånn hver gang vi møtes hver fredag gjennom livet, liksom.

Jeg så Marion live i forrige uke og hun er utrolig bra. Hun synger nydelig og spiller veldig bra. Og jeg elsker sangene hennes. :fan:


#6

Elise sa for siden:

Jeg har ikke noe forhold til noen av de som skal være med neste gang, så dette ble en nedtur kjenner jeg. Har vel hørt noen sanger av de Lillos, men ekstremt lite fra de andre.


#7

Syrinx sa for siden:

Noe av det jeg liker med hgvm er at artister som jeg tidligere ikke har kjent til, ikke har hatt noe spesielt forhold til eller som jeg kanskje ikke har syntes om i hele tatt viser en side av seg selv som vi ikke har sett før. Så sånn sett er det ikke så viktig for meg hvem som er med, fordi favorittene/de mest interessante ikke alltid viser seg å være rosinen i pølsa. Jeg gleder meg til ny sesong!


#8

Pelle sa for siden:

Jeg synes denne gjengen er bedre enn forrige. Jeg kjenner flere sanger og synes de er bredere sammensatt mht musikksjanger, slik at det blir spennede å høre hva slags nye vrier de kan komme opp med.


#9

Vimsen sa for siden:

Det var da en skikkelig boring gjeng.


#10

Darth sa for siden:

Jeg syns dette var en opptur - jeg tror neste sesong blir like bra som den første. :ja: Jeg syns årets sesong var en nedtur, mange kjedelige tolkninger, det ble veldig strømlinjeformet syns jeg.


#11

Fløyel sa for siden:

Sigvart Dagsland er jo en flink musiker, Anneli Drecker og Lars Lillo er også veldig flinke.
Elg har jeg hatt ett par ublide møter med på by'n, så han er jeg ikke begeistret for. Han er rett og slett litt for høy på seg selv. Hørt i en øl-kø "SLIPP MEG FREM!! Er du klar over hvem jeg er?", hvorpå en litt småbrizen fløyelsstemme svarte litt kontant, så han stilte seg i kø han som alle andre. Jeg har sett han "opptre" på by'n flere ganger og han er rett og slett ufin! Slike "opptredener" påvirker min sans for folk.


#12

Darth sa for siden:

ELG har ikke jeg sansen for heller, men jeg liker alle de andre artistene - hver på sin måte.


#13

Pelle sa for siden:

Jeg er ikke Elg-fan, men i denne sammenhengen har han både en helt annen type stemme og musikk, og da blir det interesant synes jeg.


#14

Bluen sa for siden:

Kommer ikke til å følge med. Skjønner at de må ha noen yngre alibier, men i mine øye har verken Samsaya eller Rybak en "bred" nok karriere til at det gir mening i et slikt program. :gammel:


#15

Røverdatter sa for siden:

Jeg har ikke sett noen av de andre sesongene, men jeg vet jo hva det går ut på, og det du nevner slo meg også. HVor gøy er det når de to har hver sin hit og ingenting annet?

Men, jeg er ingen fan av konseptet og syns hele greia må bli litt kjedelig og langtekkelig, så det er sikkert noe jeg misser.


#16

Tallulah sa for siden:

Men du syns svenske Timbuktu og Laleh har det, som var med i den svenske originalen? Eller Marion Ravn? :humre:


#17

Mani sa for siden:

Simone må i hvert fall ha et eller annet nytt opp i ermet for at jeg skal orke å se på henne i alle fall, der sliter jeg veldig med å finne noe som helt interessant.


#18

Bille sa for siden:

Lars Lillo. :hjerter: Ellers ingen.


#19

Bluen sa for siden:

På ingen måte. :knegg: Jeg har ikke sett noen sesonger, verken her eller der, så jeg bare synser i vei ut fra klipp fra den norske sesong 1. Det vil liksom ha begrenset underholdningsverdi å høre noen andre fremføre det ukjente sjettesporet fra den og dens eneste plate.


#20

Tallulah sa for siden:

Det sier vel egentlig mer om din musikkjennskap enn konseptet. :p

Den første norske sesongen fikk endel kritikk for å bli et slags "husker du" med utrangerte stjerner som trengte penger.


#21

mkj sa for siden:

Jeg gleder meg til Samsaya. Synes hun er frisk og morsom. Så henne i et lignende konsept hvor hun og Dag Ingebrigtsen framførte hver sin coverversjon.

Jeg synes det som er litt dumt er at mye blir for likt. I første sesong var det Vinnie som var helt annerledes enn de andre. Det skapte på mange måter helt nye låter. Forrige sesong var veldig forutsigbar, nesten så man visste på forhånd hvordan det ville låte.


#22

Serena sa for siden:

Første tanke var kjedelig gjeng, men jeg ble veldig overrasket av flere i fjor (så ikke første sesong) så jeg håper på like mange positive overraskelser denne gang!


#23

Lenam sa for siden:

Timbuktu og Laleh var jo helt fab i sin sesong. <3


#24

Einhyrningur sa for siden:

Skuffende gjeng, jeg dropper nok programmet.


#25

Pøblis sa for siden:

Jeg kommer til å se på, det er jo musikalske folk som sikkert kan by på noe kult. Så får jeg heller holde ut at jeg ikke liker stemmen til Simone


#26

Njulaif sa for siden:

Enig i det. Fikk dog litt skingrestemme av at Rybak skulle være med (:likerikke: ), men på tross av det så er jeg fornøyd med at det er større genrespredning denne gangen enn sesong 2. Som Darth synes jeg forrige sesong ble kjedelig fordi det ikke ble så mange spreke tolkninger av sangene. Og så er det jo klart at det skal litt til å komme etter sesongen med Halvdan Sivertsen. :nemlig: Blir jo litt som å hoppe ette Wirkola. :knegg: (Bodø-væring jeg??? Nesj... Hehehehe...)


#27

Mirmell sa for siden:

Nesh, kjedelig gjeng. Har ikke noe forhold til noen av dem.


#28

Madicken sa for siden:

Nuvel, Timbuktu har jo vært en relativt kjent artist i en liten evighet, men er altså ikke din musikksmak, skjønner jeg. :p


#29

Tallulah sa for siden:

Jeg kjenner han bedre enn du aner, gitt. Jeg vet faktisk nøyaktig når han slo igjennom. ;)


#30

Pasta sa for siden:

Litt kjedelig gjeng, men jeg liker konseptet og kommer nok til å følge med.
Ønsker meg en av gutta fra Karpe Diem i neste sesong. Og Sivert Høyem (men han er vel neppe typen til å stille opp i et sånt program).


#31

Inagh sa for siden:

Av den gjengen der, liker jeg Anneli Drecker, Lars Lillo Stenberg og Sigvart Dagsland.

Rybak er søt som en Ivo Caprinodukke, men jeg syns musikken hans er et gjesp. Elg syns jeg er for masete, og det er ikke min musikksmak. Samsaya skal jeg tilstå jeg aldri har hørt om.

:knirk:


#32

Ine sa for siden:

Ja dette skal jeg prøve ut. Så ikke ett minutt en gang av sesong 2, men elsket sesong 1.


#33

FruLarsen sa for siden:

Hvorfor kan ikke jeg drikke når Anneli Drecker?? :)

Første sesong var det Vinni og Halvdan Sivertsen som overrasket meg, i forrige fikk jeg en ny favoritt i Magnus Grønneberg(som jeg aldri hadde hørt om en gang) og Marion Ravn, (sistnevnte virker veldig mye mer reflektert og moden enn jeg hadde inntrykk av før). Kurt var som vanlig ute for å tjene penger på plateslipp, men han er jo bare gullegod for det! :)
Blir spennende å se i år om det er noen som engasjerer mer enn andre, nydelig TV-konsept er det jo, som samler hele familien Larsen foran TVen! :)


#34

Njulaif sa for siden:

Halvdan Sivertsen er altså IKKE utrangert. :snurt:

:knegg:

Jeg synes ikke han er søt en gang, men jeg kjenner at jeg gleder meg til å se om disse andre artistene kan gjøre sangene hans litt mer interessante. :jupp: Det hadde jo vært en opptur.
Og så håper jeg veldig, veldig at han klarer å imponere litt når han skal tolke andres låter. : prøveråværepositiv:


#35

Einhyrningur sa for siden:

Har Rybak virkelig mer enn en sang? Jeg synes han er skrekkelig.


#36

Pøblis sa for siden:

Tenk deg Alexander gjøre Invisible man med fela si! :knegg: jeg har blitt positivt overrasket før, så jeg har forventninger.


#37

Katta sa for siden:

Jeg tenker at det kan bli bra, det er en god blanding, noe det bør være for at det skal bli variert og bra å se på. Dette programmet blir veldig kjedelig hvis det er åpenbart at det er reklame for platesalg som er målet for alle de som er med der. Rybak kan bli interessant nok tenker jeg, han har jo ikke så mange kjente sanger selv, men det kan bli morsomt å se hva han gjør med andres musikk.


#38

Njulaif sa for siden:

Han må jo ha det? Det må jo finnes minst 8 sanger for å kunne være med i dette programmet...? :gruble:
Men jeg har også bare hørt om typ 1. :knegg:


#39

Einhyrningur sa for siden:

Jeg ser for en episode der alle synge Fairytale. :iiik:


#40

Pøblis sa for siden:

Han har gitt ut plater! Og noen av de andre sangene hans har vært spilt endel på radio, men det er ikke sikkert dere har tenkt over at det er Alexander dere hører. Barnet mitt digget Alexander etter at han vant ESC så jeg har hørt platene hans noen ganger. Greie nok låter til at andre kan lage noe bra, tror jeg.



#42

Njulaif sa for siden:

:skremt:

Har googlet, og han har faktisk gitt ut 4 CD og 10 singler (!).


#43

jane sa for siden:

Rybak sier jo veldig mye rart, så kanskje jeg ser på bare pga det.

Jeg har ikke giddet å se på de andre sessongene. Jo altså, jeg prøvde, men syntes det var bare et stort gjesp.


#44

Tallulah sa for siden:

:knegg:

Jeg tror det er lett å tenke at artister fra vår barndom og ungdom har mye mer å komme med enn de unge og "nye". Men det er jo mest fordi vi ikke kjenner katalogen deres.

Dance with a stranger har ikke kommet med mer enn fem album (som ikke har vært best of/live), Elg har riktignok kommet med fire soloalbum, men regnet i antall hiter eller bredde syns jeg ikke det at de/han har holdt på lenger gjør de mer interessante enn f.eks Samsaya.

Rybak er virkelig ikke min kopp te, men i bunn er han jo faktisk en svært dyktig musiker.


#45

Susse sa for siden:

Tror det kan bli helt ok. Anneli, Elg og Samsaya er nok for meg. Kommer garantert til å se.


#46

Bluen sa for siden:

Jeg synes Rybak er en ekstremt talentfull fyr. (Og vi hyret inn Samsaya på en prisutdeling allerede i 2002, så ja - hun har vel strengt tatt holdt på en stund.)


#47

Tallulah sa for siden:

:nikker: I tillegg har hun vært på ganske massiv turne med Rikskonsertene på skoler så hun er godt kjent blant ungdomskole- og vgs-elever.


#48

Nextlife sa for siden:

Jeg liker ikke dette konseptet, jeg synes det er puteflaut, rett og slett.
Jeg er enig med (var det Bluen?) lenger oppe her som foreslo Janove og en av Karpene men synes i grunn det hadde vært nok med de to i en programserie. :nemlig:


#49

Einhyrningur sa for siden:

Det hadde holdt med 12 episoder Janove. :love:


#50

Che sa for siden:

Jeg følger ikke med, men vil tro det kan bli bra jeg! Liker Anneli og samsaya. Rybak kan iallefall bare overraske positivt, jeg synes han er slitsom.


#51

Madicken sa for siden:

Men likevel synes du at han ikke har ""bred" nok karriere til at det gir mening i et slikt program", slik jeg tolket tidligere svar fra deg?

(Jeg er ikke blodfan, men mannen min har alltid hatt sans for fyren, så det er mulig at jeg tror at han er "bredere" enn det han virkelig er.)


#52

Tallulah sa for siden:

Da misforsto du, M. Jeg syns at Samsaya og Rybak har omtrent like bred erfaring som det Timbuk og Laleh hadde da de deltok i originalen. Jeg var altså uenig med Blu, ikke enig.

Når det er sagt liker jeg ikke grineaspektet ved programmet. Jeg kan like tolkningene, særlig om det er en interessant artist som gjør det. Alt fyllet syns jeg er pute-tv.


#53

Madicken sa for siden:

Å, sånn. :)


#54

Pebbles sa for siden:

Rybak er så umoden at jeg blir flau hver gang han snakker, så akkurat det synes jeg var et dårlig valg. Ellers - helt greit. Hadde ikke noe forhold til artistene i forrige runde heller, og jeg ble veldig overrasket over hvor godt jeg likte konseptet.


#55

Tyttebær sa for siden:

Jeg synes dette er en herlig blanding, og jeg gleder meg! Spesielt siden Dagsland er med, han har jeg fulgt siden han holdt små konserter på bedehus hvor ikke så fryktelig mange kom. Dyktig fyr! :hjerter:

Rybak er et studie i ett eller annet som jeg ikke klarer sette ord på, og jeg har litt sånn morfølelse for ham. Skal bli morsomt å høre på alt det rare han sier med sin store innlevelse. :knegg: Dessuten er vel han den som kan komme med de artigste versjonene blant disse.

Samsaya er spennende fordi jeg kjenner lite til henne. Og Lillo er jo en utrolig kul musiker! Han virker veldig privat, da, er like spent på ham som jeg var på Morten Abel.

Nei, dette syns jeg var en frodig mix. Hadde det bare vært de man "alltid" ser og hører i hver sesong så hadde det blitt bare kjedelig, syns jeg.


#56

Elise sa for siden:

Jeg ville hatt med Jahn Teigen, jeg. :nemlig:


#57

Lenam sa for siden:

Jeg kan virkelig ikke selv med godviljen forstå at noen kan mene at Rybak og Timbuktu har like bred erfaring.

Nå kan jo dette selvsagt ha noe å gjøre med at jeg kjente til Timbuktu allerede på det glade 90-tall, da jeg hang på diverse skånske hiphop-plasser. Han er en av Sveriges aller mest kjente i sin sjanger, med flere grammisar. Folk flest i Sverge kjenner til mange av hans sanger, selv om de ikke hører på hiphop. The botten is nådd, Alla vil til himmelen, Det løser sig, Strø lite socker på mig...
Alle vet hvem Rybak er, han er en dyktig musiker, men hvor mange egne sanger har han som noen egentlig har hørt om. Fairytale og den andre som jeg ikke kommer på hva heter....


#58

Madicken sa for siden:

Nei, dette skurrer veldig for meg også (og jeg er fremdeles litt usikker på om jeg egentlig skjønte hva Tallulah mente og ikke mente :knegg:).


#59

MegaMie sa for siden:

Jeg synes dette ser litt kjedelig ut. Synes det er veldig kult med Samsaya og Lars Lillo da. Men Anneli Drecker og Simone er liksom litt like typer i min bok. Og de andre har jeg ikke noe forhold til.

Jeg ønsker meg Jan Ove Ottesen og Karpe Diem.


#60

Kirsebær sa for siden:

Rybak er fin.
Han er en typisk slik som ikke vil være så ung som han er, og har forsøkt å oppføre seg voksent siden han var veldig ung,. Man blir litt rar av det.

:hjerter:


#61

Tjorven sa for siden:

Jeg synes den første sesongen var veldig mye bedre enn den andre. Jeg likte utrolig godt Vinnie som jeg syntes var så flink til å lage andres musikk i sin genre, som jo er/var ganske annerledes enn andre. I tillegg syntes jeg det var morsomt med alle Knutsen og Ludvigsen-bidragene.

Og jeg savnet den "annerledesheten" i sesong 2 og mistenker at jeg kommer til å savne den i årets sesong også.


#62

Pøblis sa for siden:

Jeg er forventningsfullt avventende - kasnkje noen av årets deltakere leverer noe som blir like nytenkende som Vinnie's greier. Vinnie var jo for spesielt interesserte før han var med, og så slår han til og lager noen helt fantastiske versjoner av de ansres sanger, slik som Sommerfugl og God Morgen Norge. Fantastisk bra TV og fantastisk bra musikk synes jeg.

Jeg likte fjorårets cast veldig godt, forøvrig. Men i motsetning til de fleste, så var det ikke Morten Abel som var rosinen i pølsa, men jentene som var med - både Marion, Anita og Lene synes jeg leverte noen utrolig vakre versjoner av de andres sanger.
Og Magnus Rønnebergs versjon av Marion Ravns hjerteskjærende vakre "Here I am" var noe av det fineste i hele sesong to, synes jeg.


#63

Darth sa for siden:

Jeg digger fortsatt Jan Eggums versjon av Vinni's "Tomorrow". Det var ikke bare Vinni som overrasket positivt i den første sesongen syns jeg.


#64

Pøblis sa for siden:

Nope, det var ikke bare Vinnie, nei. Men for meg var han den jeg kjente minst til fra før og siden Paper Boys liksom var lengst fra det jeg hører vanligvis, var det han som overrasket mest. Jeg syntes Halvdan Sivertsens versjon av Bertine Zetlitz' Twisted little star" var fantastisk, og jeg digger Eggum's "Eg ve te Bergen" og Bertines "telefon" og enda fler som jeg ikke husker akkurat nå. :ja:


#65

Maverick sa for siden:

Præhæ! Jeg visste at Lars Lillo kom til å bli med på dette! :glis: :gleder meg til å rub it in my darlings face:

Ellers har jeg en sånn skrekktanke om at det en gang kommer til å skje at Tone Damli synger
"Hun er fri" mens Michael Krohn sitter og griner, og er lykkelig over at dette ikke skjer denne gangen heller.


#66

Njulaif sa for siden:

DET er en ganske skrekkelig tanke faktisk. :skremt:


#67

Pøblis sa for siden:

Eller Hanne Krogh som synger Ølbriller. :redd:


#68

konsulenten sa for siden:

Det har ikke vært og kommer neppe til å bli noe musikk i dette programmet som jeg kunne tenkt meg å høre på (sånn utenom programmet). Men likevel liker jeg det godt. Jeg synes det er morsomt å se hvordan de tolker hverandre, og reaksjonene deres.


#69

Madicken sa for siden:

Ikke denne gangen, og aldri senere. :mantra:


#70

mkj sa for siden:

Det synes jeg også, men de der underholdningsgreiene i mellom, det kunne de godt spare seg for. Da hadde det vært mer interessant å få se hvordan artistene jobbet med låtene underveis.


#71

Katta sa for siden:

:rofl: Det kunne jeg nesten tenke meg å høre.


#72

-Nj- sa for siden:

Ja! Halvdans versjon av twisted little star var nydelig!
Har hørt utrolig mye på den.


#73

Bluen sa for siden:

:jupp:


#74

MegaMie sa for siden:

Fra første sesong hører jeg fortsatt på Vinnis "God morgen Norge". Bertine Zetlitzs "telefon" og Øystein Dolmens "Let the monkeys out". Fra siste sesong kan jeg ikke få nok av Anita Skorgan som synger "det begynner å bli et liv". Og så synes jeg "Casanova" med Marion er kul, samt Kurt sin versjon av "Everything". For ikke å snakke om Magnus Grønnebergs "Mitt strøk". :ja:


#75

Tjorven sa for siden:

Første sesong av dette programmet går på repeat når vi kjører til hytta. Ungene mine digger det. Favorittene er God morgen, Norge (:hjerter: ... jeg vil ALLTID bli i godt humør av å høre den sangen), Let the monkey out, Ti tusen tommeltotter, Barcelona og Kanskje kommer kongen.

Og ikke minst har vi lett opp alle originalene, og det er morsomt hvordan reagerer på forskjellene.

Neste sesong slo på ingen måte an hos ungene.

Knerten vil glede seg veldig over Lars Lillo-Stenberg, men det har litt andre årsaker. Jeg har alltid likt deLillos, så jeg skal nok få med meg det programmet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.