Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Styrkeprøven 22. juni 2013

#1

Lavender sa for siden:

Er det flere enn meg som følger med på venner og familie i dag?

Kollegaen min med team hadde som mål å vinne Lillehammer - Oslo, det gjorde de nok ikke med 4,5 time.

Nå venter jeg på pappa. Han startet i Trondheim midnatt, er nå passert Dombås, og er ventet inn etter 26 timer. Jeg skal hente han på Økern i natt. Følgebilen meldte at syklistene var våte, og at de kom til å forbli våte. Jeg skulle ønske at han slå seg til ro med kun 30 mils ritt på dagtid. Han er 69 år.


#2

Sol sa for siden:

Ja, og jeg har lagt inn et par som favoritter og tenker jeg skal følge mellomtidene deres underveis. Jeg har en stor gruppe tilknyttet jobb som sykler Lillehammer-Oslo i tre grupper med tre ulike tidsmål. Forrige lørdag fulgte jeg dem rundt Vättern.


#3

Inagh sa for siden:

Jeg skal ikke følge med, for å si det slik, men jeg har bekjente som stiller Trondheim-Oslo, og venner som sykler fra Lillehammer, så gøy er det lell.

Håper de får en god og trygg tur, alle sammen.


#4

Jålebeinet sa for siden:

For første gang på 5 år sykler jeg ikke :sukk: Jeg var oppe i 5.30-tiden i dag og kjørte mannen min opp til Lillehammer. Med det møkkaværet de har hatt på returen blir det nok til at jeg henter han på Økern.

Det ikke mange som pappa`n din Lavender :tilber:


#5

Nabojenta sa for siden:

Steike, så tøff far du har, Lavender. Og jeg forstår godt du er litt bekymret for ham. Har du hørt noe fra feltet?


#6

Fløyel sa for siden:

Jeg følger spent på med svogeren min, han skal inn på under 16 timer fra Trondheim. Jeg har sett han live en gang, teamet hans syklet forbi meg den ene gangen jeg syklet fra Eidsvoll, det høres ut som en biesverm som passerer. De får ihvertfall ikke med seg noen fin natur eller hva blomstene langs veien lukter. Ellers har jeg heiet inn to gode kollegaer fra hhv. Lillehammer og Eidsvoll.

Sprek pappa Lavendel, håper han klarer målet sitt!


#7

Jålebeinet sa for siden:

Med den motvinden som er så ryker nok mange på sine tidsmål.


#8

Fløyel sa for siden:

De ligger godt an p.t. men jeg hører det er tøft i dag ja.


#9

Lavender sa for siden:

Takk alle! Han er nok unik :nikker:.
Min far har syklet slik siden 1977. Så jeg er vokst opp med at han sykler Stykeprøven, Vetteren, Trondheimsfjorden rundt, og nå også Jotunheimen rundt, Smøla rundt, Fyn rundt, m.m. Jeg har sett på Merida rankingen at han har brukt mellom 18 og 22 timer på Trondheim Oslo de ti siste årene. Hans beste er 15:45.

Jeg har ikke hørt fra følgebilen siden kl 15.30, da var de på Harpefoss med liten framdrift og varsel om sen ankomst. Jeg finner ingen andre passeringer enn Dombås. Han har i det minste to fra laget å sykle med og en følgebil. Og han har erfaring og grunnlag, det kan ikke sies om alle som stiller til start.

Fløyel, beste ønsker til din svoger som også er på langtur.


#10

Snippa sa for siden:

Har hentet mann etter Lillehammer - Oslo. Neste år satser han på Trondheim.
Jeg synes jeg har sykla langt hvis jeg tar en 3 mils runde, jeg :humre:


#11

Fløyel sa for siden:

Har fått en minirapport fra Lillehammer. Det har vært ett helvete over fjellet. Regn og vind har gjort turen tung. De har ikke tid til noen uhell nå.

Jeg blir så eitranes på folk som kaster tegnestifter i veien før rytterene. Pokker til fritidsaktivitet! Jeg håper noen har fått filmet idiotene.


#12

Pelen sa for siden:

Jeg har en tidligere kollega/bekjent som sykler fra Trondheim og hadde 12.14 på Gjøvik. Jeg tror at han har det vondt nå, ref sist års erfaring. Han har trent mindre i år og jeg tror at han sykler raskere i år.


#13

Fløyel sa for siden:

Jeg syntes oppriktig synd på rytterene som har sittet nesten ett døgn på ett lite stivt sykkelsete med litt polstring i rompa og beina har gått som trommestikker i over 50 mil, de må ha en helt unik drivkraft. Hver eneste lille celle i kroppen er øm og vond. Det er nesten rørende å stå på Løren og ta i mot utmattede ryttere som gråter av glede over å ha prestert en slik styrkeprøve.

Hvert år tenker jeg at en dag!! Men samtidig tror jeg neppe den dagen kommer, jeg prøver å finne min indre drivkraft, men den ser ut til å ha gjemt seg godt. Men det hadde vært vanvittig gøy å hatt på prestasjonslisten.


#14

Malama sa for siden:

Pappa gjorde det et år... det året han ble 40 mener jeg. (mao 20 år siden, vi feiret nylig hans sekstiårsdag) Det er LANGT altså!

Jeg har ikke ambisjoner om å prøve engang, selv ikke nå som jeg skjønner at de har begynt med en del deldistanser. Det der er ikke for meg, min indre drivkraft har nok gjemt seg langt, langt bort fra noe slikt, ja.


#15

Lavender sa for siden:

Pappa brukte 30 timer. Hentet han 06.30. Nær velt etter Berkåk, tatt en blund på sovesal etter Gjøvik og i usedvanlig god form. De ble bare to som syklet sammen, den tredje brøt fordi han var skadet.

Og rørende å kjøre Løren og Bjerke i morgentimene og se alle de slitne syklistene.


#16

Pelen sa for siden:

Han jeg kjenner dyklet på 16,47.


#17

Fløyel sa for siden:

Svoger er skuffet, men er man i team så er man i team, man må følge kapteinene, de kom inn 41 minutter bak målet. De kom samlet inn, minus noen mann.
De som sykler såpass fort er faktisk helt avhengige av hverandre. Ingen klarer å sykle de hastighetene alene.

Men jeg er dyptdypt imponert igjen!!

Gratulerer til pappa'n din Lavendel, 69 år og Trondheim/Oslo er virkelig imponerende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.