Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring brød med sprø skorpe

#1

elli sa for siden:

Hvordan oppbevarer dere brød/baguetter for å holde skorpen sprø. Blir jo bare myk i poser.


#2

mosol sa for siden:

Jeg fikk et tips om å pakke inn i et kjøkkenhåndkle, så det har vi begynt med. Synes det holder seg bra.


#3

Teofelia sa for siden:

Papirpose holder skorpen sprø, så lenge man ikke putter brødet og papirposen inn i en plastpose; da blir brødet bare seigt.


#4

Fersken sa for siden:

Ha brødet i papirpose og glem det på kjøkkenbenken over natta. Garantert sprø/hard skorpe.
Brødet er fortsatt i papirposen, men nå i brødboksen. Ikke ta igjen logget på brødboksen ei natt; Fortsatt hard/"sprø" skorpe på brødet.

:værsågod:


#5

elli sa for siden:

Ahhh... altså ut å finne store papirposer :)


#6

elg sa for siden:

Man kan også skjære opp brødet, legge det i fyseren og tine det i brødristeren eller på benken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.