Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Koelstra eller TFK?

#1

Rampeterten sa for siden:

Skal muligens ha en enkel og litt sporty sportsvogn i tillegg til buggisen vi triller, dessuten er det greit å ha en vogn stående til å sove i hjemme og en som ligger i bilen og ja. "Lett" vogndilla og kan fint forsvare å ha mer enn en vogn. :D Men, vi er ikke helt sikre på hvilken vogn vi skal gå for. Har slått fra oss OTH, den imponerer oss ikke like mye som mange skal ha det til, ikke som sportsvogn i allefall. Easywalker Sky er ikke mannen så begeistret for heller, så den har vi vel også utelukket.

Så nå står vi mellom Koelstra Flexxo Plus som vi har kommet over på nett og TFK Joggster Twist ;)

Noen som kjenner til disse og kan anbefale den ene eller den andre eller begge ( :knegg: )? Hvilken og hvorfor?


#2

Elin sa for siden:

Jeg synes uten tvil at Koelstra er finest, og de er i alle fall veldig populære i utlandet (etter Bugaboo og Quinny). Jeg hadde gått for Koelstra.


#3

Rampeterten sa for siden:

Takk, Elin!

Da har jeg freaka litt ut og kjøpt en pent brukt, sort Koelstra :glis: Fikk den for en meeeget god pris, så da kunne jeg ikke dy meg. Sendes meg på mandag, gleder meg masse til å prøve den. Skal bli spennende å sammenligne opp mot OTH som var i hus her en kortere periode ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.