Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vixen kjører bil

#1

vixen sa for siden:

Den stoppet i første kryss. Jeg skjønte ingenting, men skrudde nødblinken på og rotet etter gulvesten. Etter noen minutter så startet kjerra igjen og jeg kjørte videre. Begynte å tenke på om den kunne være så godt som tom for bensin til tross for at lampa ikke lyste. Så kom jeg til et lyskryss og der stoppet jævelskapen igjen og kø ble det og tutet gjorde de. Fant ikke den hersens varseltrekanten baki bilen. Det var rett ved en bensinstasjon så jeg jumpet til slutt over dit og fikk litt bensin i en spylevæskekanne. Den helvetes bensindriten hadde så klart et slags stopplokk så det sprutet bensin over hele meg. Og joda bilen startet den igjen. Jeg inn på bensinstasjonen(etter å ha kjørt på rødt for å komme meg fortest mulig av veien. Fylte mer og kjørte hjemover. Jadda. Stoppet rett nedenfor en stor rundkjøring igjen. Fikk tak i mannen sånn at jeg iallefall fant varselstrekanten (som så klart ble mer til en varsel L enn en trekant). På med gul vest og følte meg som en iddjått. Så dukket han opp igjen han helten som stoppet opp og var psykisk støtte for meg i forrige kryss. Han stoppet da motsatt kjørefelt med sin bil og jeg fikk trilla den helsikes bilen inn i en sidevei. Mannen kom og vi måtte taue dævelskapen hjem.

Tror jeg må ha litt sjokolade


#2

Nextlife sa for siden:

Du fortjener en 200 grams. :nemlig:


#3

Pøblis sa for siden:

:trøste:

Og :fnise:.


#4

vixen sa for siden:

Enda godt det var rett etter jobb og dritmye trafikk.


#5

nokon sa for siden:

:dakars:


#6

Rabbit sa for siden:

Ta deg en kjempesjokolade og trøst deg med at det ikke var noe du kunne noe for. :klem:


#7

Selma sa for siden:

:dakars: Klart du må ha sjokolade!


#8

Pøblis sa for siden:

Vil du ha litt cyber-sjampis også? :trøste:


#9

Cuyahoga sa for siden:

Sjokolade og rødvin, tenker jeg vi sier. :dakars:


#10

Luvi sa for siden:

I så fall en velfortjent sjokolade. :nemlig:


#11

celebelen sa for siden:

Sjokolade - og kanskje ny bil?


#12

vixen sa for siden:

Hehe. Hjelper å drikke seg litt cyberbrisen. Må le også. Heldigvis gammelbilen som vi uansett skal kvitte oss med. Tenkte i utgangspunktet å legge den ut for ti tusen på finn, men nå blir det på skraphaugen med den.


#13

Magica sa for siden:

Åå, føler med deg. Skikkelig stressende og irriterende greier. :/


#14

Lizzie sa for siden:

:dakars:
Huff, det er marerittet. Jeg stoppet under Sinsenkrysset i morgenrushet.

Da vår gamle bil oppførte seg på samme måte for noen år siden var det fordeleren det var noe galt med. I følge mannen kostet det bare noen hundrelapper å fikse, så fungerte den som bare det igjen. Bilen er fremdeles i familien og lever i beste velgående.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.