Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, redde pesto som er blitt for salt?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg laget nettopp mandelpesto, og den er hakket for salt. Den går an, altså, men jeg skulle gjerne roet saltmengden litt ned. Argh. Er det noe jeg kan tilsette for å gjøre den litt mindre salt, eller er det ingenting som nytter?


#2

Pingis sa for siden:

Øke mengden av alt annet. :nemlig:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Tenkte på det, men har ikke mer basilikum, og med mer olivenolje blir det bare altfor tyntflytende og smaker bare olje. Tror jeg bare får servere den som den er, den skal være på pizza og smaken er jo forsåvidt veldig god allikevel.


#4

Polyanna sa for siden:

Helt vill ide, men spinat "spiser" en del smak, men da blir det jo ikke akkurat pesto mer...


#5

Tallulah sa for siden:

I veldig mye kjøpepesto er det store mengder ruccola og/eller spinat. Det overdøver ikke basilikumen, men er billigere.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Smart!! Jeg tok faktisk oppi endel babyspinat nå, det smakte ikke så annerledes og ble litt mindre salt. Takk!


#7

Tallulah sa for siden:

Spinat smaker jo ingenting, så det er sikkert et bedre alternativ enn ruccola.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Derfor det er så genialt i smoothie. :D


#9

Benzo sa for siden:

Du kan og legge ned biter av rå potet, trekker til seg en del salt.


#10

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg lager ofte pesto med bare ruccola, jeg. Det er godt. Ruccola-og valnøttpesto er yummi!! :avsporer:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.