Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flügger vs. Jotun

#1

Polyanna sa for siden:

Noen som har erfaringer? Vi skal male hus, og som Obos-medlemmer har vi 20% rabatt på Flüggermaling. Det er jo ganske store summer, særlig siden vi skal bruke sånn moderne emulsjonsmaling.

Er det noen som vet om det er noen nevneverdig kvalitetsforskjell?


#2

SmarteSmelt sa for siden:

Jeg vet bare at de fleste profesjonelle malere velger Flügger.


#3

Observatøren sa for siden:

Vi har brukt Flügger til rehabilitering av en bygård. Rent kvalitetsmessig er det ikke store forskjeller, men for vår del ble Flügger anbefalt av en malervenn, fordi den er lett å male med, gir et godt resultat og er luktsvak (avhenger selvfølgelig av malingstype).


#4

Alfa sa for siden:

Melder meg på her :skal også male hus:


#5

Pia sa for siden:

Er det noe du har fra reklamen eller? :knegg:
Jeg har hørt at det kommer veldig an på hva type maling man skal ha. Jotun er best på noen typer, Flügger på andre.

Om du venter litt skal jeg høre om emulsjonsmaling.


#6

Ru sa for siden:

Jotun er norsk, Flügger er vel dansk eller noe slikt ...
Det er alt jeg vet.

Forresten så var det noen som diskuterte det der sist jeg var på møte i Oslo, og da var det en som anbefalte Flügger. Jeg husker ikke hvorfor.


#7

Røverdatter sa for siden:

Flügger er, i likhet med mye annen maling fra kontinentet, langt mer miljøvennlig enn Jotunmaling. Jotun har et godt stykke igjen for å nå internasjonale standarder for hvor mye og hvilke miljøgifter malingen deres kan inneholde. Det har iallefall blitt meg fortalt. Flügger inneholder veldig lite giftige stoffer og er derfor bedre egnet til innendørs maling. Ellers har jeg malt med Flügger innvendig og vært storfornøyd med malingen og ikke minst servicen. Grunningen var kanskje litt tyngre å male med enn heftgrunn fra Jotun. Men vi malte spisestuestolene med denne malingen og de ble skikkelig fine. Veldig godt resultat. Vi fikk veldig god hjelp i Flüggerbutikken og det var fint å slippe å få kjeft av Maxbomannen fordi vi ville brekke grunningen litt og slikt. (Og dette sier jeg selv om det strengt tatt er ganske upatriotisk. ;))


#8

SmarteSmelt sa for siden:

Nei, fra malerne som malte vårt hus. :)


#9

allium sa for siden:

Det var en test nylig et eller annet sted, jeg husker selvfølgelig ikke hvor.... en eller annen nettavis... eller om Flügger var med.

Vi fikk anbefalt Flügger av maler da vi skulle male innendørs, men til utendørs bruk fikk vi anbefalt Drygolin, som vel er Jotun? (dog av en annen maler)


#10

Erica sa for siden:

Vi har et malerfirma her i byen som er veldig flinke. De driver veldig seriøst, og jeg stoler 100 % på rådene deres. De anbefaler Flügger, og bruker det selv når de maler også. (de forhandler andre merker også)


#11

Irma sa for siden:

Vi har også malt hele huset innvendig med Flügger, og har vært veldig fornøyd. Jeg synes kunnskapen er hakket høyere hos forhandleren enn hos andre forhandlere, sikkert fordi de forholder seg til fagfolk - og derfor må kunne mer.


#12

safran sa for siden:

Vi malte med Flugger for noen år siden. Naboen malte to år etter, med samme type maling. Fargene er vidt forskjellige! Den har bleknet noe helt vanvittig, selv om det skulle være den beste på markedet. Ble vi fortalt.


#13

Pia sa for siden:

Ja jeg skjønte det var noe sånt altså, men det er akkurat det samme de sier på reklamen.

Ifølge min kontakt er det ganske hipp som happ hvem du velger når du skal ha denne typen maling.

3barnsmor: Joda, jeg sier ikke at Jotun alltid er best. Som jeg sa har de forskjellige sterke sider. Igjen i følge min "kontakt" har Flügger noen produkter som er banebrytende, og noen som er verdløse. Han vet godt hva han snakker om.


#14

Veronal sa for siden:

Vi valgte Flügger når vi har malt hus innvendig snart skal beise hus utvendig. Proffer bruker Flügger, Beckers osv. - ikke vanlig Jotun (kun Jotun Proff). Jotun er beregnet på amatørmarkedet og selges i store kjeder som normalt ikke gir kvantumsrabatt. Utsalgssteder som har proffmaling har som regel gode rabatter ved større innkjøp. For oss var pris og anbefaling fra malervenner avgjørende for valg av Flügger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.