Noba sa for siden:
Har noen av dere prøvd dette? Det skal være et sunt alternativ til hvetemel og jeg kunne tenke meg å prøve det. Ser for meg det kan fungere fint i vafler og boller, men hva med kaker? Noen med erfaringer å dele?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Noba sa for siden:
Har noen av dere prøvd dette? Det skal være et sunt alternativ til hvetemel og jeg kunne tenke meg å prøve det. Ser for meg det kan fungere fint i vafler og boller, men hva med kaker? Noen med erfaringer å dele?
Ole Brumm sa for siden:
Dette har jeg ikke sett før,
vil tro det fungerer fint til de fleste retter der man bruker mel. :jupp:
Canisa sa for siden:
Bruker det i vafler, rundstykker, pizzabunner, pannekaker osv. , men i kaker har vi brukt vanlig hvetemel.
Bayone sa for siden:
Jeg bruker det mye. Egentlig i alt utenom kaker og i jevninger :jupp: Ofte blander jeg 50/50 med vanlig hvetemel. Synes det fungerer veldig bra :nikker:
Susse sa for siden:
Vi bruker dette til pizza, rundstykker, brød, pannekaker, vafler osv. Bruker det ikke i f.eks sjokoladekaker ol. men ellers alt.
Mira sa for siden:
Jeg har også prøvde i det meste utenom kaker.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.