Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fibra fullkornshvetemel

#1

Noba sa for siden:

Har noen av dere prøvd dette? Det skal være et sunt alternativ til hvetemel og jeg kunne tenke meg å prøve det. Ser for meg det kan fungere fint i vafler og boller, men hva med kaker? Noen med erfaringer å dele?


#2

Ole Brumm sa for siden:

Dette har jeg ikke sett før,
vil tro det fungerer fint til de fleste retter der man bruker mel. :jupp:


#3

Canisa sa for siden:

Bruker det i vafler, rundstykker, pizzabunner, pannekaker osv. , men i kaker har vi brukt vanlig hvetemel.


#4

Bayone sa for siden:

Jeg bruker det mye. Egentlig i alt utenom kaker og i jevninger :jupp: Ofte blander jeg 50/50 med vanlig hvetemel. Synes det fungerer veldig bra :nikker:


#5

Susse sa for siden:

Vi bruker dette til pizza, rundstykker, brød, pannekaker, vafler osv. Bruker det ikke i f.eks sjokoladekaker ol. men ellers alt.


#6

Mira sa for siden:

Jeg har også prøvde i det meste utenom kaker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.