Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til bilutleie på Gardermoen som har skikkelige bilseter?

#1

Moia sa for siden:

Nå er jeg rimelig oppgitt på leiebilfirmaene på Gardermoen.
Vi trenger bakovervendt bilsete til lillebror på 9 mnd/ 11 kg, men Sixt og Hertz leier kun ut BeSafe Izi Comfort for barn på hans alder. Dette er et rent framovervendt sete - som attpåtil har egne seler. Kunne ikke ha banna styggere i kirka i mine ører. (Hertz skriver faktisk at de anbefaler bakovervendt sete for små barn - men tilbyr altså likevel kun fremovervendt. Vispesnekkere!!)

Noen som vet om et seriøst utleiefirma på Gardermoen som leier ut ordentlige barnebilseter? Kom ærlig talt ikke på at en ikke skulle få det til i Norge når vi får det til med utleiefirmaer i syden...


#2

Moia sa for siden:

Kjempetreigt svar - men forhåpentligvis nyttig for andre: Budget kundeservice meldte at de har bakovervendte seter i 9-18 kg klassen her i Norge.

Vi hadde alt bestilt bil annet sted, men greit å vite til neste gang.

Denne gangen tar vi med eget bilsete. Hadde opprinnelig planlagt bobleplast, men så fant mannen (forhåpentligvis?) lur innpakning som kan leies hos Norwegian - Airshells
www.airshells.no/?landing=norwegian_no
www.youtube.com/watch?v=Nulfdj5vnzU
Ser ut til at de har ulike bagger for ulike formål.
Noen som har testet sånn bag? Er de noe ala Stokke Prampack?


#3

emin sa for siden:

Jeg har hørt rykter om at bakovervendte seter i den vektklassen hos utleiefirmaene nærmest er et fremmedord, dessverre. Godt at Budget i alle fall kan tilby det, selv om dere fant en annen løsning denne gangen. :) Har ikke testet airshell, men har lest at det skal fungere etter samme prinsipp som Prampack; rett og slett best mulig beskyttelse for innholdet. :)

God ferie! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.