Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp!

#1

Jinx sa for siden:

Kan dere erfarne damer hjelpe meg...Jeg er nylig gravid, men tenker selvfølgelig allerede vogn.

  • Må ha kombi/duo.
  • Må være liten da den slåes sammen, har akkurat kjøpt ny bil (vanlig sedan) og vil ikke kjøpe ny.
  • Ellers litt god plass under til handleposer, lett å trille (babyen kommer på senvinteren).
  • Vi kjøper nok brukt så behøver ikke være av den nyeste.

#2

Che sa for siden:

De fleste vogner er jo duo/combi nå da:)

Prisklasse? 3 eller 4 hjul?......De "tradisjonelle" vognene (typ simo, emmaljunga og brio) skal vel slippe å ha på seg at de er små iallefall...

I og med at babyen kommer på senvinteren, behøver dere jo ikke å tenke så hardt på stor bag iallefall. Hvordan er quinny sammenlagt da?


#3

Jinx sa for siden:

Har hatt 4-hjuling så kunne kanskje tenkt meg 3-hjuling nå, tror jeg. Pris, tja siden vi antakelig kjøper brukt rundt 3000, men fins det nye til ca 5000 som er bra så vurderer vi det.


#4

Sitron sa for siden:

Det er vanskelig å finne brukte til 3000. Med mindre man går for merker som er billige i utgangspunktet. Men om du tenker 3000 for merker som quinny, teutonia osv, så er det nesten bare å slå fra deg de, med mindre du kjøper ganske gamle modeller.


#5

Nenne sa for siden:

Jeg har hatt både duo og kombi og synes kombien var mest praktisk. Duo-vogna tok mye mer plass med bagdelen enn kombivogna gjorde.


#6

Orkide sa for siden:

Jeg har en toyota yaris og får plass til quinnyen vår der


#7

Rampeterten sa for siden:

Teutonia Mistral er en super vogn med 4 hjul, evt. Mistral S. Den har to svingbare lik Bugaboo, men er ellers nokså lik vanlig Mistral. Veldig gode vogner!

Av 3 hjulinger kunne kanskje TFK eller Koelstra være noe for dere? Da med Duo-bag. Disse blir jo ikke så store sammenlagt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.