Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ekstra madrass til reiseseng

#1

miamo sa for siden:

Forslag til hvor jeg får tak i en enkel madrass med målene 55x115cm (60x120?) i Oslo? Trenger ikke være noe veldig fancy, skal passe i en reiseseng.

m.


#2

Camomilla sa for siden:

Jeg bruker et vatt teppe fra IKEA i bunne på reisesenga vår.


#3

Pamina sa for siden:

Det er en forretning i Neuberggaten som har alt i skumplast - der skjærer de til i alle størrelser og har alle tykkelser.


#4

Mikkeline sa for siden:

Det selges vel også ekstramadrasser til reisesenger?


#5

Stikka sa for siden:

Ikea



#7

Irma sa for siden:

Denne har vi også, i begge reisesengene. Kjøpte dem imidlertid til nesten halve prisen på Happyland i Sverige. Veldig fornøyd, lett å frakte med på ferieturer/flyturer når det er bag utenpå.


#8

DM sa for siden:

Bare sørg for at den er stor nok. Noen hadde kjøpt ekstra madrass i reisesengen vår i helgen, og ungen rullet seg nedi kantene på sidene og kom seg ikke opp igjen, så vi måtte rulle håndklær å legge nedi på sidene.


#9

era sa for siden:

Det er standard mål så det skulle ikke være vanskelig å få tak i , men husk at du ikke kan bruke en vanlig madrass det blir for tykkt pga. av kvelningsfare. en over madrass i 120*60 koster fra 299,- og oppover.


#10

MissS sa for siden:

Jysk selger madrasser til reisesenga. Vi bruker forøvrig Dry Kid overmadrassen.


#11

Left sa for siden:

Vi også har madrass fra jysk til reisesenga. Bruker den forøvrig bare hos mormor, sånn at den står der. Da trenger vi ikke sammenleggbar madrass på samme måte som om vi skulle hatt den med oss over alt.


#12

miamo sa for siden:

Takk for svar, alle sammen! :neie:
Skal bare ha litt ekstra polstring i tillegg til den sammenleggbare madrassen, så en overmadrass var et godt tips.

m.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.