Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er bryllupsdagen/årsdagen viktig for deg?

#1

Mams sa for siden:

for nesten 2 uker siden hadde jeg og mannen min bryllupsdag, vi har vært gift i 11 år. :dåne:
I år som de fleste andre årene gikk dagen i glemmeboka, uten at det førte til noe stort savn.
Av 11 bryllupsdager har vi vi husket 3 av de den dagen bryllupsdagen er, og den ene gangen var vi i bryllup.
Men har gjerne husket dagen noen dager før eller noen dager etter.
(denne gangen kom jeg på det når ei på jobben fortalte at hun hadde bryllupsdag, men det var 6 dager etter vår da...)

Er bryllupsdager/årsdager viktig for dere?
Om mannen eller kona skulle glemme daen hvordan takler dere det?

Her er det ikke noe problem siden ingen av oss husker det da, og de gangene det har blitt husket på er det av meg. Men vi har ikke gjort noe spesielt ut av dagen.

Pleier dere å gjøre noe ekstra?

Kun ren nysgjerrighet, for vi kommer nok til å fortsette med å glemme den og kommer nok heller ikke til å gjøre noe stort ut av dagen.


#2

Noba sa for siden:

Ja egentlig, men jeg synes vi er altfor lite flinke til å markere dagen. Vi hadde 10 års bryllupsdag i høst og hadde planer om feiring i stor stil bare vi to, men endte opp med å ligge på sofaen og se Nytt på Nytt og spise sjokolade :flau: Jeg fikk vel roser og jeg kjøpte og en gave til Nobus, men det var ikke det helt store nei...


#3

Fluke sa for siden:

Nei, den er ikke viktig. Om vi husker at vi har bryllupsdag markerer vi det litt, men siden det er sankthans finner vi jo alltid på noe kos allikevel (og ja, vi glemmer det faktisk selv om det er sankthans og egentlig lett å huske).


#4

Miss Norway sa for siden:

Er bryllupsdager/årsdager viktig for dere?
Niks!

Om mannen eller kona skulle glemme daen hvordan takler dere det?
Som den bagatellen det er.

Pleier dere å gjøre noe ekstra?
I år har vi 10 års bryllupsdag og tar noen dager i Roma. Men det var egentlig helt tilfeldig; kom ikke på noe bedre å gjøre.


#5

Nenne sa for siden:

Vi husker den og prøver å få til en barnefri kveld med middag ute den dagen. Det er gjerne én av de to kvelden i året vi greier å skaffe barnevakt, så sjansene for at vi skal glemme dagen, som er en av få gode grunner til at familie stiller opp, er heller liten.


#6

annemede sa for siden:

Bryllupsdager/årsdager er ikke viktige nei, og det er ikke krise om mannen glemmer det, nå er det vel helst sånn i denne heimen at det er jeg som glemmer det ...

På den annen side kunne jeg godt tenkt meg å markert det litt, sånn bare for å ha litt kjærestetid sammen, men det trenger ikke være på datoen, synes bare det kan være en grei unnskyldning for å gjøre det.


#7

Che sa for siden:

Nei, vi er uromantiske så det holder. Jeg fikk blomster, men ellers var det som vanlig gitt:) - Og det er helt greit!


#8

Skilpadda sa for siden:

Det er ikke viktig, men det er et hyggelig påskudd for å gå ut og spise sammen, noe vi har gjort de fleste - tror jeg - bryllupsdagene våre. :) 10-årsdagen planla vi på forhånd og tok en helaften på Bagatelle mens poden overnattet hos en venninne, men 11-årsdagen (i fjor) gjorde vi ikke noe ut av, og mannen glemte det inntil jeg fikk en gratulasjon fra mamma som jeg videreformidlet til ham. Siden jeg akkurat da stod i ferd med å dra til byen en tur, sa han da "du får kjøpe deg noen blomster, da". :humre:


#9

Eria sa for siden:

Jeg er elendig på å komme på slikt. Mannen er flinkere.
Bryllupsdagen holder vi av hvert år til å være hjemme sammen bare jeg og han, ta oss en flaske rødvin og en bedre middag. Også kjøper vi blomster til hverandre.


#10

Anda sa for siden:

Nei, ikke så viktig som sådan, men bra som en unnskyldning for å komme seg vekk fra hverdagen. Les: barnevakt og ut av huset.

På 5 års bryllupsdagen nå på fredag var vi på teater og spiste middag ute.

Tre av bryllupsdagene våre har vi vært på hver våre seminarer (2 mine, 1 mannens), og den første tilbrakte vi på sykehus med prematur baby.


#11

bina sa for siden:

Nei, det er ikke viktig for meg. Vi markerer ikke slike dager. Syns det er nok med bursdager, jul og andre høytidsdager. Bryllupsdag og årsdager går lett i glemmeboka, ja. Og det er helt greit.


#12

Røverdatter sa for siden:

Er bryllupsdager/årsdager viktig for dere?
Nei, ikke i det hele tatt.

Om mannen eller kona skulle glemme daen hvordan takler dere det?
Vi glemmer det nesten hvert år begge to og takler det voksent om jeg får si det selv. :D

Pleier dere å gjøre noe ekstra?
Nei, vi har jo glemt den. :knegg:


#13

Miss Norway sa for siden:

Sånn blomst fikk jeg også et år! :fnise: Ganske populære de tror jeg.

#14

Hasselnøtt sa for siden:

Det er ikke veldig viktig. Av de ti bryllupsdagene vi har feiret har vi vært ute og spist kanskje halvparten av dem. Som regel husker vi på det, men noen storslått feiring blir det sjelden. Imildertid har min bedre halvdel hatt for vane å gi meg en liten presang, så helt i glemmeboka går det sjelden.


#15

Tinka sa for siden:

Vi pleier å ta litt bedre middag og kos her hjemme på bryllupsdagene våre men de 3 siste årene har vi vært på sykehuset den dagen og det ser det ut til at vi blir i år også.

I år skal vi ha en liten sammenkomst med nærmeste familie og noen gode venner 2 dager etter bryllupsdagen da vi har vært gift i 10 år i år.


#16

Bluen sa for siden:

Jeg synes det er koselig med slike påskudd for å markere og finne på noe hyggelig. Vi markerer ofte den dagen vi ble sammen også, faktisk. Da vi hadde vært et par i 10 år i 1995, var vi ute på en bedre middag. Jeg tror vi har vært ute alle bryllupsdagene også - neste år har vi vært gift i 10 år. Det har nok aldri hendt at verken mannen eller jeg har glemt datoen. (Så er den da også lett å huske - 8/8-98. Nå har mannen utmerket hukommelse uansett, men han har jo fått det ekstra enkelt nå som vi fikk datteren vår på bursdagen min også. :) )


#17

Canisa sa for siden:

Nei!
Om vi husker den finner vi på noe koselig, men det er ingen krise om den forbigår i stilhet. Har en venninne som forventer glitter og stas (diamanter)hver eneste bryllupsdag mens jeg blir kjempeglad om mannen kommer hjem med en cd eller en blomst.


#18

Jinx sa for siden:

Tja den var viktigere før for å si det sånn....


#19

Dixie Diner sa for siden:

Nei, jeg glemmer den hvert år. Mannen husker den, men vi finner sjelden på noe den dagen, det betyr ikke så mye egentlig. Vi hadde nettopp 4 års bryllupsdag men gjorde ikke noe særlig, og om 9 dager har vi vært sammen i 10 år, men da får jeg ei venninne på overnatting så det blir fint lite æksjn den dagen heller. :knegg:


#20

Nessie sa for siden:

Er litt der vi og :jupp:

Vi husker som regel å gratulere hverandre den dagen vi ble sammen og, men gjør ikke noe mer ut av det. Bryllupsdagen prøver vi å feire.
Synes det er fint å ha noen dager der man kan anstrenge seg litt for hverandre, for det er så lett å glemme i hverdagen :sparke:
Vi har nå 3 års bryllupsdag i august.. midt i eksamensperiode.. men det går an å finne på noe enkelt! :D

Jeg ønsker liksom å være litt romantisk da.. :blånn:


#21

007 sa for siden:

Ikke viktig, men vi pleier alltid å huske den. Av og til kjøper vi blomster, av og til ikke. Snille mannen har også kjøpt gaver. :)

Vi har 15 års bryllupsdag i sommer, og da skal vi til Stockholm. Det er helt tilfeldig, men veldig koselig.


#22

KristinS sa for siden:

Ja, i grunnen så syns jeg det er ganske viktig at vi ihvertfall husker på den. Vi behøver nødvendigvis ikke feire så mye, men jeg syns det er viktig at den blir markert på ett hvis.

Det var jo en ganske spesiell dag da vi giftet oss og den betyr mye for meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.