Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Proteinpulver - smoothies

#1

Isprinsessen sa for siden:

Jeg funderer på om jeg skal kjøpe proteinpulver for å bruke i smoothies. Jeg prøver å legge om kostholdet til å inneholde mer protein og lavere inntak av kalorier slik at jeg går ned i vekt.
Problemet er at det er så fryktelig mye å velge mellom.
Hva anbefales?
Trenger også tips til gode og mettende smoothies.


#2

zinatara sa for siden:

For meg funker det dårlig å drikke kalorier. Jeg føler meg rett og slett ikke mett etterpå. Jeg klarer meg bedre i lengden på et kaloriunderskudd der jeg får flere små måltid der jeg har mye av det som har lavt kaloriinnhold og mindre av det som er kaloririkt. Du kan få mye mat på tallerkenen dersom du pøser på med grønnsaker og proteiner med lite fett.


#3

Isprinsessen sa for siden:

Jeg er velsig gla i smoothie så hadde lyst å prøve å finne noen oppskrifter som er sunne. Tenkte også å bruke proteinpulveret ihjemmlaget barer for å ha med på tur.


#4

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg spiser smoothie med grønnsaker og proteinpulver nesten hver morgen, og er mett i timevis etterpå.


#5

Isprinsessen sa for siden:

Hva slags proteinpulver bruker du Mrs Longbottom?
Har du prøvd forskjellige?
Kanskje du har oppskrift du vil dele?


#6

Mrs. Longbottom sa for siden:

Jeg pleier å bruke whey 80 fra gymgrossisten, den som er naturell. Inneholder ikke noe kunstig søtningsmiddel eller smak. Jeg lager ofte en smoothie med en neve spinat, en liten bukett brokkoli, tre-fire skiver agurk, litt banan, og frosne jordbær og blåbær. I tillegg har jeg i litt limejuice, eller en bit ingefær. Blender til det er helt smooth, og har så i progeinpulver og fibertilskudd og blender kjapt.


#7

Isprinsessen sa for siden:

Takk for oppskrift på smoothie!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.