Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Kan man redde kornete smørkrem?

#1

Acino sa for siden:

Smørkremen som var påbegynt ble dessverre stående en liten stund før jeg fikk fortsette og da har den blitt helt kornete. Er det noe som kan reddes? Smaken er god.

Det som er gjort er at smør, melis og vaniljesukker er vispet og så er det tilsatt egg og bringebærjuice.


#2

Ole Brumm sa for siden:

Har du prøvd å piske den sammen igjen? Litt usikker på hva som er lurt i og med at det er egg i den...


#3

Acino sa for siden:

Brukt for lite smør til egg/melis kanskje? Aldri brukt egg i før så dette er nytt for meg.


#4

Acino sa for siden:

Føler den forblir kornete på utseende. Det ser nesten ut som man har fått eggerøre oppi der bare at det kan umulig stemme med temperatur - det smaker godt og er ikke klumper i. Skjønner fint lite.


#5

Acino sa for siden:

Haster ikke lengre. Kasta hele griene og starter heller på nytt med noe jeg kjenner fremgangsmåten til, uten egg altså ;)


#6

Tallulah sa for siden:

Til en annen gang, bland i litt kaldt vann.


#7

Acino sa for siden:

Takk for tipset, det skal jeg forsøke å huske på - eventuelt burde vel denne tråden komme opp i googlesøk når jeg er i panikkmodus. :knegg:

Nå er kremen perfekt og godt smaker den også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.