Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Problem med Icoo Infinity igjen!

#1

Bergensis sa for siden:

Kjøpte ein Icoo Infinity brukt for nokre veker sidan. Eg har ikkje prøvd eller sett den før no pga. at me fekk den levert i Oslo, og me først har hatt anledning til å reise til Oslo no. No har me brukt vogna masse i to heile dagar. Nok om det.

Min søster tok i mot den og prøvde den med sportvogndelen til sitt barn. Ho bemerka ganske umiddelbart at dei to hjula framme sprikte til "alle" kantar. Eg spurte selgar om dette, men var ikkje kjent med dette problemet. Det litt betre å trille den når ein har ein viss fart i rett strekning. Men så snart eg skal svinge ved lav fart eller litt krappare svingar, går hjula på tvers og det blir umulig å trille vidare utan å gå fram og dytte dei små hjula tilbake i rett retning. Me holdt på å bli ståande fast i døra på T-bana i dag pga. at hjula stod fullstendig på tverke. I butikkane er den fullstendig håplaus inn i mellom hyllene. Må stadig fram og dytte hjula i rett retning.

Det kan da ikkje vere meininga at den skal vere sånn! Meininga med å kjøpe denne vogna var å ha den i bilen til bruk på småærend på butikkar og på reise.

Bumperbaren på sportvogndelen er fryktelig laus. Den henger og slenger og er slett ikkje noko barnet kan holde seg i. Men den meinar eg at fleire her inne har hatt problem med.

Eg har i bunn og grunn ei vogn som ikkje kan brukast sånn som den er no.

Gjer eg noko feil?
Finnes det måtar å fikse dette enkelt på?

Eg betalte 1500 for vogna og 500 for ein flott og ubrukt bag.

Takknemmelig for svar


#2

Pastill sa for siden:

Jeg ville levert den tilbake, evt hørt hvor gammel den er og klaget. Det er garanti på den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.