Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårklippeutstyr - hvor får man kjøpt?

#1

Left sa for siden:

Jeg klipper guttene mine selv, med maskin og litt bruk av saks. Skulle veldig gjerne hatt tips til hvor jeg kan få tak i sånn uttynningssaks, og gjerne en bedre saks å klippe med også, enn den som følger med klippemaskina.


#2

Stompa sa for siden:

Jeg har sett på Ica. Men hvor bra de er, aner jeg ikke. :)


#3

Angelique sa for siden:

De har slikt på H&M mener jeg også


#4

LaBanga sa for siden:

Skikkelige frisørsakser er ikke så lette å få tak i. Jeg hørte med mine søstre som er frisører om de kunne skaffe meg en skikkelig frisørsaks, men de fikk rett og slett ikke lov til å bestille gjennom salongen de jobbet i til andre enn seg selv. Virker som om det er krise om andre enn frisører får lov til å kjøpe skikkelig frisørsaks.

Forøvrig så var jeg en gang innom en sakse- og kniv-butikk i Brussel en gang, som var kongelig hoffleverandør, hvor jeg kjøpte stoffsaksa mi. Den var rådyr, men utrolig bra. Kan tenke meg at der kunne man fått kjøpt skikkelige frisørsakser også. Men det er jo litt langt å reise, og jeg har ikke sett noen liknende butikk i Norge, men det kan jo være det finnes.



#6

maribo sa for siden:

Clas Olson :)


#7

malena sa for siden:

Min søster har kjøpt proff frisørsaks på ebay.
Det er ikke en ting du ikke får kjøpt der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.