Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bør jeg bytte tannlege? Tør jeg?

#1

Polyanna sa for siden:

For vel et år siden pensjonerte tannlegen min seg, og en ny fyr overtok. Og han virket både flink og grei så jeg hadde ingen grunn til å slutte å gå dit. Jeg har reagert litt på at han alltid virket litt travel og stresset. Men ellers virket han flink nok.

Nå har han anbefalt at en diger fylling jeg har hatt i en jeksel og som har begynt å gå i oppløsning skal erstattes med en krone. Jeg var der for noen uker siden, tok ut den gamle fyllingen, tok avstøpning til en krone og satte inn en midlertidig fylling. Jeg dro tilbake forrige uke for å sette inn kronen og hadde også avtalt at han skulle trekke en visdpmsjeksel som ikke kommer opp. Denne er det jeg som har måtttet minne ham om å se på og da mente han den bestemt burde tas. Men han glemmer det/rekker det ikke.

Da jeg kom så var han forsinket og redd for at han ikke rakk å trekke visdomsjekselen (som jeg måtte minne ham om igjen). Jeg sa at jeg gjerne ville ha det gjort, hvis han trodde han fikk tid. Han tenkte seg fort om, og bestemte seg for å bedøve rundt visdomsjekselen først, så sette inn krona og så trekke. Alt vel. Så når han skal sette inn krona så kjenner jeg at han mikker og makker en god del. Så begynner han å plukke ut ting igjen. Krona har knukket mens han prøvde å få den på plass. Jeg gjetter at han ikke var grundig nok med å fjerne den midlertidige fyllingen sånn at det ble for trangt, men det vet jeg jo ikke.

Nå var han stresset og hadde det tydeligvis travelt og hadde ikke tid til hverken å ta en ny avstøpning til en ny krone, eller å trekke jekselen.

Så jeg dro derfra med mindre gjort enn da jeg kom, og hele hodet bedøvd. :gaah: For å toppe det så sa han at bedøvelsen skulle være ute etter en time. vel etter tre timer siklet jeg fortsatt...

Er dette akseptabelt? Som hendelig uhell? Jeg merker at jeg ikke er så lysten på å bytte tannlege - hvem vet hvordan en annen er?? Og hvis jeg gjør det - bør jeg gjøre det nå - før han tar avstøpning til ny krone? Eller bør han få gjøre denne jobben og så bytter jeg?

Usj.


#2

Røverdatter sa for siden:

Jeg syns ikke han fortjener en ny sjanse. Tenner er såpass viktig at de ikke overlates til hvem som helst, og han er uproff som er så tydelig på at han er stressa overfor deg. Det skal han ikke være. Bare tenk om du hadde hatt tannlegeskrekk. I tillegg har han liten respekt for at du faktisk bruker av din dyrebare tid når du går til tannlegen, og at du da burde få utført det du skal.

Kast deg rundt og finn en ny tannlege som kan få ordne opp både i krona og tannen som skal trekkes. Hør med noen du kjenner for å få anbefalt en god en.

Lykke til!



#4

LilleLeo sa for siden:

En ny en høres jo kanskje litt fornuftig ut. Du betaler vel tross alt en god del penger bare for timen?


#5

Divine sa for siden:

Bytt tannlege! Jeg kan anbefale min kjempeflinke tannlege (med kontor med utsikt til slottet) dersom du vil ha en sentrumsnær tannlege.


#6

annemede sa for siden:

Jeg ville byttet tannlege. Har aldri opplevd noe i nærheten av det du beskriver, og jeg har hatt en del tannleger. lite trofast Nå går jeg på et tannlegesenter, og de er kjempeflinke der. (Har byttet tannlege da tannlegene har flyttet.)


#7

Harriet Vane sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd med min. Og jeg er svært kresen på tannleger.


#8

Polyanna sa for siden:

Men hvis jeg bytter nå så blir det gjerne masse styr med halvgått behandling og-og-og.... Og så må jeg jo si hvorfor jeg avlyser timen. :skremt: :konfliktssky:


#9

emm sa for siden:

Bytt tannlege. De tingene du beskriver er jo helt vanlige behandlinger i tannlegesammenheng. Skrekk og gru om du skulle få noen problemer som er litt utenom det vanlige. Da vil nok fyren gå i taket av stress:knegg:


#10

Røverdatter sa for siden:

Hvis du kommer til en flink tannlege så fikser han deg på null komma niks. Selvsagt skal du si hvorfor du avbestiller timen, det blir ingen konflikt av det. Bare si du ikke er fornøyd og at du har byttet tannlege.


#11

Kaz sa for siden:

Bytt tannlege!
Det er vel ikke tannlegen som svarer på telefonene er det? Helt grei å si at du ikke er fornøyd og vil bytte til en annen tannlege. Det blir vel heller ikke noe styr med betaling, eller har du allerede betalt for nye krone? Hvis ikke skal du vel bare betale for å fjerne den gamle, resten har jo han ødelagt.

Jeg ville helt klart ha byttet! (Og har også en veldig flink tannlege/venninne, i Bogstadveien.)


#12

Isa sa for siden:

Jeg ville helt klart byttet tannlege. :nikker: Kanskje de har en mailadresse du kan sende til og forklare situasjonen?

Og han her har vel kanskje noen ledige timer? www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=189290 ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.