Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bystasjonen i Bergen - parkering, handicap m.m.

#1

Syrin sa for siden:

Skal hente ei eldre dame som kjem med buss til Bystasjonen i Bergen. Ho har dårlige bein, og smerter når ho må gå langt. Eg har gjort dette før, og sleit seriøst med å finne ut kor eg skulle parkere bilen. Eg endte opp med å parkere på eit av plana over, men det blei altfor mykje gåing for henne. Lurer på om det er mulig å unngå

Bussen stoppar i den "nye" delen av terminalen, under den sørlige delen av parkeringshuset. Det er vel ikkje lov å kjøre inn der med privatbil? Vurderte å parkere ved sida av ved godsterminalen (?), men da må ho jo krysse vegen - og ho går seint. Eg tør ikkje å parkere der bussane skal stå. Eg må jo vente litt før bussen kjem, forlate bilen for å bere koffert, og det går seint å komme seg bort til bilen.

Eg kunne jo ringt ein innstans og spurt om råd, men er det Skyss eller Bergen parkeringsselskap eller kva? Nokon som veit om ein plass å parkere som er nær bussane?


#2

DM sa for siden:

Dette vet jeg ikke noe om, men kunne det ikke vært en ide å gå av på et stopp før eller senere, så kan du plukke henne opp på selve stoppet?


#3

rine sa for siden:

Jeg trodde det var lov å kjøre inn der bussene stopper. Ikke parkere, men av-påstigning? Synes ikke det er såå lenge siden jeg gjorde det selv, men det er mulig det ikke var lov. :gruble:


#4

Isolde sa for siden:

Hva med å stå i parkeringagarasjen rett ved heisen på høyre side og så bare ta heisen som er på baksiden der rett opp. Det pleier jeg gjøre når jeg skal hente. Lenfe siden jeg harvtatt buss derfra men tror ikke det skal bli langt å gå.


#5

nokon sa for siden:

I Oslo ligg det kart over HC-parkering på bymiljøetaten sine websider. Det finst ikkje tilsvarande i Bergen?


#6

Syrin sa for siden:

Eg fann ei ubrukt busslomme på baksida, på gateplan :)
Takk for tips alle!


#7

Harriet Vane sa for siden:

Hvis hun kommer nordfra er det et tips å stoppe i Eidsvåg eller på Åsane terminal. Mye enklere for dem som er dårlig til beins.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.