Éowyn sa
for 11år siden:
Jeg har plukket all ripsen (tror jeg) i hagen i dag. Det ble ca. 1,250 kg.
Hva kan jeg bruke den til?
Vi spiser sjelden kaker så den utgår som ingrediens der. Ripssyltetøy er heller ikke aktuelt.
Er det nok bær til å lage saft av? Hvis ja, hvordan lage saft uten saftkoker?
Che sa
for 11år siden:
Jeg laget ripschutney. Godt. Saft uten koker går fint, men da må du ha et klede å renne den gjennom
Teofelia sa
for 11år siden:
Jeg ville laget saft, men jeg har saftkoker da. Jeg aner ikke hvordan man lager saft uten.
Che sa
for 11år siden:
www.godt.no/#!/oppskrift/391/ripssaft-uten-saftkoker
Kahlan sa
for 11år siden:
Rips is
Fløyel sa
for 11år siden:
Bland rips og bringebær, det blir utrolig god saft. Jeg har saftkoker, hvordan man koker saft uten vet jeg ikke. Ripsgele er veldig godt som tilbehør til ribbe o.l.
Madicken sa
for 11år siden:
Ripsgele er langt mer anvendelig enn syltetøy, så jeg stemmer for gele. Og så hadde jeg frosset ned litt hele bær til pynt på kaker ol.
Éowyn sa
for 11år siden:
Det er stemning i heimen for saft. Men hvor mye saft får man av 1,2 kg rips egentlig?