Hehe, en venninne har en kake, med en hemmelig oppskrift. Den var veldig god, og jeg klarte ganske greit å knekke fremgangsmåten. Men noe gikk feil i dag da jeg laget den.
Hovedsakelig er det en marengsbunn med nøtter, den er veldig saftig . Skal fryses. Oppå et det smeltet sjokolade med litt kaffe, og så vanilkerem med krem og masse bær. En pavlova med nøttebunn med enkle ord.
Bunnen ble helt stiv og crispy. Stekte i 1.5 t på 150 grader. Laget pavlovabunn med 200 gram mandler i. Eddik og maizenamel og i det hele tatt. Jeg trenger altså hjelp til å lage en slags suksesstertebunn blandet med Pavlova.
Historien er slik at en dame laget denne oppskriften og har delt den med noen med forutsetning på at hun ikke skulle dele den videre, noe den jeg kjenner holder da. Så jeg får ikke oppskriften. Har ikke mast uendelig heller altså, det gidder jeg ikke. Men HAR fått bekreftet at det jeg tenker ang fremgangsmåte er rikting.
Kan det være noe lignende som bunnen på kahlua-kake? Den er laget med brunt sukker, noe som gjør seg utrolig godt i en marengs. Jeg bruker også å ta meg bryderiet med å riste nøtter før jeg bruker dem for å få dem skikkelig lette og sprø.