Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pulled pork, hva bruker jeg kraften til?

#1

Hyacinth sa for siden:

Det ble masse kraft igjen i formen i dag da jeg stekte svineknoker i seks timer. Jeg brukte eplejuice, for det var det jeg hadde, og resultatet er et at desiliter med svært sterk og konsentrert kraft med kraftig røyksmak. Den er i tillegg veldig salt.

Hva kan jeg bruke den til?


#2

Benzo sa for siden:

Som kraft til ertesuppe eller annen suppe. :nikker:


#3

Benzo sa for siden:

Men, kraftig røyksmak? Brukte du røkte knoker?


#4

Malama sa for siden:

Som kraft til suppe ja. Eller, lapskaus. Gjerne da noe som du bruker kanskje litt svinekjøtt i, i alle fall ikke noe som kolliderer helt med smaken, naturlig nok.

(Jeg ha periodisk kraft i frysern, som jeg ender opp med å kaste... sånn i teorien skal jeg bruke den sånn, men i praksis så glemmer jeg det nemlig...)


#5

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg brukte røkte. Det ble veldig godt.


#6

Hyacinth sa for siden:

Suppe er notert. Men denne kraften må nok vannes ut, den er utrolig konsentert. Laget maten i leirgryte.


#7

Malama sa for siden:

Da får du mange supper av den da :)


#8

Hyacinth sa for siden:

Hehe. :knegg:


#9

Esme sa for siden:

Jeg liker å fryse i isterningpose, og legg den i nok en frysepose, veldig kjekt å kunne ta ut en terning med sterk og god kraft til smaksetting. :jupp:


#10

Hyacinth sa for siden:

:bonk: Ja, det tenkte jeg ikke på, og nå er den frosset sin helhet... :knegg:

Jaja, takk for tipset, får ta det med meg til neste gang!


#11

Malama sa for siden:

Det var lurt, det gjør jeg jo med fløte (til å ha litt i en saus her og der) men har ikke tenkt på å gjøre det med kraft, det hadde jo vært lurt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.