Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Doktor Proktors prompepulver?

#1

Veslemøya sa for siden:

Jeg skal bestille billetter til Riksteaterets Doktor Proktors prompepulver akkurat nå, men ble litt usikker på jeg skulle ta med minstegutten som fyller fire om et par uker. Ville dere tatt med en sånn liten kar på dette stykket.

Jeg har hatt med treåring på Pippi, Albert og Kardemommeby før, men dette er jo en annen type historie.


#2

Tallulah sa for siden:

På Riksteatrets hjemmeside står det at det passer fra 5 år.


#3

Nasse sa for siden:

Bøkene anbefales for barn mellom 6-9 år. Kjenner 4-åringen historiene fra før av? Syns barnet historiene er morsomme (som 4-åring)? Hvis ikke så hadde jeg kanskje ikke tatt med barnet til akkurat det stykket.


#4

Tallulah sa for siden:

Teatrene setter aldersgrensenr for en grunn, ofte blir mindre barn skremt eller kjeder seg og det går ut over dem stykket faktisk er for.


#5

Nasse sa for siden:

Jeg skal se på stykket i november med min 10åring. Han flirer når vi leser bøkene sammen. Det er noe med humoren i boka, og antakeligvis på teatret, som også må forstås av barnet, og ja det kan være litt skummelt også.


#6

Veslemøya sa for siden:

Jeg har lest bøkerne til de tre eldste, og lillemann var til stedet da jeg leste dem. Men siden det begynner å bli en liten stund siden husker jeg ikke om han var engasjert i fortellingen eller ikke. Sikkert ikke. Men han er en tolmodig og interessert unge da. Satt og fulgte ivrig med på balettforestillingen til søsteren i to timer nå i vår. Men kanskje jeg dropper å ta han med uansett.


#7

apan sa for siden:

Jeg leste boka for storebror da han var 4, men er ikke helt sikker på om jeg ville tatt ham på forestillingen uansett i den alderen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.