Smash med pepper, Mokkabønnesjokoladeplate, Boble med karamell og Soho. Så langt har jeg kun smakt Smash, og den var kjempegod! Soho dør jeg etter, men har ikke sett noe sted ennå. Mokkabønnegreia er jeg skeptisk til, mens Boble sikkert er god nok. (Hvorfor finner jeg ikke bilde av mokkabønnesjokoladen på nett? Så utrolig dårlige sjokoladefolka er på markedsføring!)
Hva har du hørt og sett og likt? Bring it on! :fredagsstemning:
Smashen var NASTY! Rett og slett grusom. Mokkabønnesjokoladen har jeg ikke sett. Soho var nasty første gang den kom, og er sikkert det fortsatt. Boble karamell var god.
Den mokkasjokoladeplata hoppet opp i handlekurven min av seg selv. Men jeg heiv den ut. :stolt: Skulle gjerne smakt et bittelite hjørne, da. De andre frister ikke. Smashen høres nasty ut. :knegg:
Soho er ikke noe for meg, men mannen har smakt og hans dom er at den absolutt ikke smaker som den gjorde tidligere - det sier litt når han bare spiste halv den igår og resten fremdeles ligger i kjøleskapet. :knegg:
Boble med karamell har vi smak og ingen av oss synes noe særlig om den. Alt med rømme holder jeg meg unna men bortsett fra det så høres det utrolig snodig ut med rømme og sjokolade. Mokka er heller ikke noe for meg. Litt kjedelig men veldig smart at der ikke er noen av de jeg bare mååå ha. :humre:
Kanskje Boble Karamell smaker litt som Melkedrøm med karamell som de så fint har kuttet ut :snurt:
Mokka liker jeg ikke, så den blir ikke smakt. Smash med pepper høres virkelig ikke godt ut, men det høres jo egentlig ikke vanlig Smash ut heller og den er jo nydelig.
Soho husker jeg ikke fra way back, så kanskje den skal smakes. Er generelt ikke Nidar fan, men noen perler har de jo.
Når alt dette er sagt så har jeg vært godterifri i snart en mnd, og tror jeg egentlig fortsetter med det en stund til :stolt:
Jeg kan ikke begripe at noen vil spise Soho frivillig. Surmelksjokolade, skikkelig kos liksom. :himle:
Jeg liker Smash veldig godt, men får ikke lyst til å prøve den med pepper. Mokkabønnesjokolade derimot blir nok prøvd når jeg ser den.
I tillegg har jeg smakt den mokkasjokoladen, og den var veldig god syns jeg. Jeg trodde egentlig ikke jeg kom til å like den siden jeg ikke liker mørk sjokolade, men den var desverre altfor god.:knegg:
Utenpå: som en avlang eske mokkabønner. Inni: to lag med sjokolade - mørk og lys.
Den var god, men jeg lurer på om den kanskje hadde vært bedre med mokkabiter I sjokoladen, og ikke tolags som nå. Men det konseptet er kanskje bittelitt oppbrukt all den tid ALLE nye sjokolader de siste fem årene har vært sånn (Walters, KvikkLunsj, Daim, M osv). Også hadde de sikkert bare smelta sammen til en eneste stor røre.
Da har jeg smakt Boble Karamell, og det var ingen höjdare. Altfor mye sjokolade ift karamell. Nå er jeg veldig kresen når det kommer til sjokolade da :knegg:
Vår lokale Joker har også soho'en. Har dog ikke smakt.
Derimot hadde jeg selvdisiplin som en treåring da jeg så mokkasjokoladen i butikken i dag. God! Jeg savner noen litt knasende biter i den, men super kaffe-sjokolade.
Smakte Soho, og ble skuffet. Mener den hadde en annen fasong før, slik at det var mer av den yoghurt-greien i midten. Nå ble det liksom ikke samme smaken.
Jeg tar sjokoladeresearch på alvor, og har klart å smake en bit av hver i dag. Soho var som før, sånn mer eller mindre. God nok, men ikke noe jeg kommer til å kjøpe mye av. Mokkabønnesjokoladen var vond. Boble karamell var god, den jeg likte best.
(Det er da enda bra at kaloriene ikke teller når de er inntatt i forskningsøyemed. :puh: )
Boblekaramell var god, men hadde vært bedre litt kaldere, for den var for myk. Vi pleier ikke ha sjokolade i kjøleskapet, men denne hadde hatt godt av et par timer der, for den ble ganske fort klissete. Og den var håpløs å dele opp.
Men smaken: :D
Da spørs det om jeg klarer å vente med neste til neste helg... (prøver egentlig å ikke spise sjokolade/godis i ukedagene...)
Smakte boble i går og ble ikke begeistret, så jeg slengte den i kjøleskapet og hadde egentlig glemt den bort. Men ettersom dere skrev her at den skulle vært kald så måtte jeg jo løpe på kjøkkenet for å teste. Den var helt klart bedre kald! Jeg vil si at den var en god 7 på en skala fra 1-10.
Mokkabønnesjokoladen var ganske god i selskap med kaffe, og ganske ordinær uten. Jeg liker egentlig mokkasjokolade best uten melkesjokoladeselskapet, tror jeg.
Har bare smakt smashen. Når man spiste en og en smakte det helt likt vanlig smash. Hvis man goflet i seg fikk man en ørliten ettersmak av pepper, og dagen etter smakte de emment. Jeg holder meg til vanlig smash.
En hudlege sa en gang til meg at det var lurt å ta en kjapp sveip med blikket over kroppen i speilet hver dag. Da ville blikket merke hvis noe var annerledes en dag, sånn i forhold til skumle føflekker.
Vel. Det klarte jeg ikke. MEN! I sjokoladehyllen har jeg sinnsyk teknikk. Jeg kaster bare et kjapt blikk på hyllen, og hjernen gir umiddelbar respons hvis det ligger noe nytt der. Og i dag fanget blikket denne kicken, som ikke har vært markedsført i det hele tatt. Og noen nye kokosboller. Jeg digger høstslippet. Og i år tror jeg det er flere nyheter enn ellers. Fine greier. :D