Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du en god oppskrift på polarbrød?

#1

star sa for siden:

Ja, overskriften sier vel det meste. :)




#4

IzziCreo sa for siden:

Genialt! Takk for tips - nå skal det bakes :)


#5

Sola sa for siden:

Jeg skal også prøve de øverste her. Ungene har endelig skjønt at polarbrød er godt.


#6

daffy sa for siden:

Trines matblogg polarbrødene skal ifølge en venninne være veldig gode.



#8

daffy sa for siden:

Jeg ser at Polarbrød har svart i en tråd der at de ikke bruker tilsetningsstoffer i brødene sine. Stemmer det mon tro? De bruker jo mye sukker da, 9 % i det jeg sjekket. Men er dette "eneste" ankepunktet mot fabrikkpolarbrød? Da vet jeg ikke om jeg gidder å bake selv ... Kan heller kutte sukker på havregrøten om morgenen.


#9

Rebella sa for siden:

Litt blånnt spørsmål: Ungene mine eeeelsker Polarbrød. Kjøper da den med 3/4 grovhet. Vil denne typen da være fullgod med vanlig butikkjøpt brød med ditto grovhet? En kollega holder standhaftig på "nei", selv ser jeg ikke helt den eventuelle forskjellen. Hun mener da at brødet er sunnere enn polarbrødet.


#10

Rebella sa for siden:

Skal ihvertfall prøve meg på å bake selv nå da... ;-)


#11

ingling sa for siden:

Rebella, det er vel mer sukker i selv de groveste polarbrødene enn i vanlige, grove butikkbrød, vil jeg tro? Så kanskje det er det hun mener? Vi bruker det litt likevel da, med småspist og kresen unge er det et lett offer innimellom. Jeg prøvde å bake selv denne uken og skal gjøre det igjen, det var enkelt og falt i smak. Brukte den fra Trines matblogg og erstattet melk med havremelk, sukker med kokossukker og hvetemel med spelt. Da kunne hele familien spise dem.


#12

Ole Brumm sa for siden:

Dette skal jeg prøve en dag...


#13

Elisabet sa for siden:

Disse falt veldig i smak hos to av tre unger i alle fall hos meg, og vi voksne syntes også de var gode. Når største tulla hadde med disse i matboksen så hadde visst læreren spurt om oppskriften når hun hadde svart at det var grove polarbrød som mamma hadde bakt. :D Best når de er helt ferske, men skal vi ha dem i matboksen så har jeg de i fryseren først og tar bare en liten svak opptining i mikroen før jeg smører dem, så tiner resten i matboksen og de er gode og ferske til lunch.


#14

Hjertensfryd sa for siden:

Dei polarbrødene frå litentanketank bloggen er veldig gode. Brukar rugmel i staden for fibramel. Stor stas å vera med å velgje ut kva form brøda skal få frå gong til gong, synes ungane.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.