Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God, teflonbelagt stekepanne?

#1

Mjau sa for siden:

Må ha det nå. Har kun jernpanne.
Vi bruker en del gass, så den burde egentlig tåle å bli brukt med gass, men min erfaring tilsier at det blir for heftig varme for belegget. Har dere erfaring med det?

Det skader ikke om den ikke er så dyr heller.


#2

millact sa for siden:

Henger meg på, for jeg trenger ny etter hvert. Synes de blir fort slitt.


#3

Mirmell sa for siden:

Etter at to svindyre stekepanner ikke varte mer enn ett år hver, har vi nå en stekepanne fra Ikea på tredje året. Vet ikke hvordan de fungerer med gass, da.


#4

Malama sa for siden:

rimlige, og heller erstatte, stekepanner er forbruksvare, uansett om de er dyre, synes jeg.


#5

Mjau sa for siden:

Det er jo det jeg elsker med jernpanna mi. Den varer jo evig, og tåler gassbluss.
Har keramisk topp og. Og den bruker jeg til pannekakesteking siden den gir jevnere varne, så kan reservere ei teflonpanne til den keramiske. Men ser for meg at mannen min kommer til å glemme seg både titt og ofte...

Hadde en jamie Oliver-panne, men teflonbelegget måtte gi tapt der og gitt.
Ser det på høyang-kjelen min og at den ikke tåler gassblusset sånn egentlig.


#6

Fersken sa for siden:

Woll stekepanne med safirbelegg kjøpt på Jernia er så langt den beste stekepannen jeg noensinne jeg har hatt. Den tåler høy varme, holder på varmen, trenger ikke stekefett og den er ikke blytung som jernpannen.

Vi betalte ikke den prisen som står på siden, så det er lov å håpe at Jernia har den på tilbud av og til.


#7

mkj sa for siden:

Vi skiftet for ikke lenge siden til stålpanne. En som Helstrøm har lånt navnet sitt til. Den ble veldig fort stygg å se på, men steker godt. Men man må ha fett i panna. Håper den holder.

Ellers så har vi en liten panne fra Høyang til omeletter. Den er fantastisk, men har ikke funnet den i stor utgave. (eller vi lette ikke så lenge heller da)



#9

Vianne Rocher sa for siden:

Vi har en stekepanne med easy-slipbelegg fra Le Creuset. Teflon er visst helt ut fordi det avgir giftige gasser når det blir dårlig/skadd. Dette belegget kan man heller ikke bruke stål/metall på og den skal heller ikke brukes med høy varme, det har man jernpanner til. Men, den har livstidsgaranti og den avgir ikke kreftfremkallende gasser og den er kjempelett. Vi kjøpte den største, dype, men de finnes i flere størrelser og dybder. Kostet rundt en tusenlapp.


#10

Mjau sa for siden:

Den Hellstrømpannen blir jo som en jernpanne ser det ut til. Må den etterbehandles med noe? Det sto ikke.


#11

mkj sa for siden:

Ja, det blir vel litt av det samme. Ikke riktig like tung, men nesten. Vi har ikke satt den inn med noe ennå. Tror den er behandlet med noe bivoks. Det eneste som sto i papirene var at den måtte vaskes mens den ennå var varm med ørlite såpe.


#12

Myria sa for siden:

Stekepannetest fra TV2 Hjelper Deg. Selv har vi Ikea 365+, og er veldig fornøyd med den. Med tanke på prisen synes jeg ikke første- og andreplassen er verdt det for så liten forskjell i kvalitet.


#13

Nessie sa for siden:

IKEA 356 her og :jupp:
Synes både kjeler og panner er bra der.


#14

Vianne Rocher sa for siden:

Det er non-stickpanna fra LeCreuset som er testet her vi har.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.