Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blomster-Blind

#1

Billa sa for siden:

Guri, du vet du er skikkelig ute å kjøre, når det viser seg at du har puslet rundt, gjødslet og snakket med noe som viser seg å være en ugressplante i blomsterbedet :rolleyes:

Note-to-self:
ta vare på navnelappene som følger med staudene fra gartneriet

:flau:


#2

pippimamma sa for siden:

Akkurat det samme har jeg gjort. :fnise: Jeg var såå stolt av blomsten i bedet, helt til moren min gjorde meg oppmerksom på at stoltheten min var en ugressplante.:hehehe:



#4

Inagh sa for siden:

Men det er da mye vakkert ugress! (Hilsen meg som har en plen full av løvetann...) :jupp:


#5

Bokormen sa for siden:

Herlig :knegg:

Egentlig er det like greit å satse på ugress synes jeg, sjansen for å lykkes er langt større enn med vanlige hageblomster. Ugresset kommer igen år etter år, og trenger heller ikke noe stell. ;)


#6

Ekorn sa for siden:

:knegg:


#7

Røverdatter sa for siden:

Å, det har jeg også. Jeg syns plenen er nydelig når den er full av blomstrende løvetann. Og så klipper jeg den når de er avblomstret. Prestekrager og rødkløver finnes også i plenen, og i den ene delen av hagen har vi med vilje sådd engblomster midt i plenen. Der vokser store røde orkideer. Jeg er virkelig for anarkisme i hagen - og imot rette, knallgrønne, nyklipte snobbeplener. :rebell:


#8

Toffskij sa for siden:

:knegg: Ubetalelig overskrift! For øvrig synes jeg det er urettferdig at det bare er konvensjonelle hageplanter som skal få omsorg, kos og prat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.