Timar sa for siden:
Den ble stekt i går og mesteparten er igjen. Men hva bruker jeg den til? Har lyst på wok, men ser for meg at kjøttet blir temmelig tørt med en runde til med oppvarming/steking?
Andre forslag?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Timar sa for siden:
Den ble stekt i går og mesteparten er igjen. Men hva bruker jeg den til? Har lyst på wok, men ser for meg at kjøttet blir temmelig tørt med en runde til med oppvarming/steking?
Andre forslag?
Harriet Vane sa for siden:
Lapskaus?
Dele det opp smått og ha i sweet chili, cola, ananasjuice, lime, koriander, soyasaus og koke til det faller fra hverandre og væslen er kokt inn. Spis i tacolefser med vanlig tilbehør.
Timar sa for siden:
Hmm, gode forslag begge deler! :) Det siste hørtes jo nydelig ut, funker det med bare halvparten av ingrediensene også?
Harriet Vane sa for siden:
Hva slags ingredienser har du?
Timar sa for siden:
Det ble lapskaus :)
Acino sa for siden:
Svinesteik er supert kald på skiva også, sånn til en annen gang.
Og er det mye igjen og jeg føler jeg må bruke det til middag så legger
jeg den ferdig i skiver i folie, varmer i ovnen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.