Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Soft spesial (den blå Soften)

#1

Bayone sa for siden:

Er det noen som vet om den blå Soft boksen er ute av produksjon? Jeg fikk beskjed på den lokale ICA'en om at de ikke fikk den inn igjen at den var ute av sortimentet. Gjelder det kun ICA eller er den helt ute av produksjon?

Denne boksen:


#2

Fuja sa for siden:

Høres ut som det er kun ICA. Var inne på Asko sin side og der står det ingenting om at den er utgått. Og ingenting på Mills sin Soft Flora side heller.


#3

gullet sa for siden:

Det er vel bare hos din ICA-butikk, i så tilfelle.
Jeg kjøpte senest i går på Rema1000, og den står i hylla på Meny.


#4

Ru sa for siden:

Har ikke hatt noe trøbbel med å finne den, annet enn i en Kiwi-butikk som tydeligvis ikke fører den. Har de ikke nok omsetning tar de den vel ut. :nemlig:


#5

Lenam sa for siden:

Vi kjøper den på Rema her, så det hørtes rart ut.


#6

Ru sa for siden:

Det finnes jo ikke et alternativ, så at den er helt borte tror jeg ingenting på.


#7

Bayone sa for siden:

Så bra! Hun på ICA snakket om at det var så kort holdbarhet i forhold til hvor mye som ble solgt som var grunnen. Men om jeg finner den andre steder så er det supert. Det er bare den som duger til matlaging synes jeg. Den blå melange er ikke noe god, den er bare hard.


#8

Luftslottet sa for siden:

Den har vært mye utsolgt på vår lokale Rema, så nå ble jeg lettet.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har sendt flere mailer til Mills ang denne margarinen (i forbindelse med noe annet), og de har aldri nevnt noe om at den er ute av produksjon, så det er den garantert ikke. Men jeg ser den har vært utsolgt her og der en lang periode tidligere, nå er den tilbake overalt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.