Toffskij sa for siden:
Funker det? Jeg er litt paibunnutfordret i utgangspunktet. Har noen en glutenfri paibunnoppskrift som funker, eller bør jeg bare slå det fra meg med en gang?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Toffskij sa for siden:
Funker det? Jeg er litt paibunnutfordret i utgangspunktet. Har noen en glutenfri paibunnoppskrift som funker, eller bør jeg bare slå det fra meg med en gang?
Kanina sa for siden:
Jeg har da bakt pai som har funka, skal se om jeg har en oppskrift. Tror egentlig du kan bruke toro-mel i en vanlig oppskrift, viktigste er å unngå melblandinger med hevemiddel.
:hyper:
Toffskij sa for siden:
Dette har selvfølgelig ingenting med deg å gjøre. :knegg:
ingling sa for siden:
Jeg har brukt sånn Toro-melblanding til det (erstattet hvetemel med den), og så finnes det en paimiks fra Ogran som de har i velassorterte dagligvarer. Funker kjempefint, det!
Toffskij sa for siden:
Jeg tar gjerne imot konkrete oppskrifter – jeg sliter litt med å få til vanlig paideig også, i grunnen.
Candy Darling sa for siden:
Man må blindsteke bunnen først med alufolie med erter eller ris oppi. :nemlig:
:god på teori, praksis not so much:
Toffskij sa for siden:
Problemet mitt er at jeg ikke pleier å få deigen sånn der smidig og lekker. Det blir kanskje ikke noe særlig lettere i glutenfri edition?
meisje sa for siden:
Det finns en paideig 123 pakke basert på maisena som er enkel i bruk. Ellers er semper sine melblandinger enkle å bruke syns jeg
meisje sa for siden:
Her er en link til den pakken jeg snakket om. snaddervaffel.blogspot.no/2011/04/pai-pa-den-enkle-maten.html
Einhyrningur sa for siden:
Jeg forsøkte. Det var totalt mislykket. Deigen rant ned fra kanten og så virkelig ille ut.
Kanina sa for siden:
Jeg tror ikke den Maizena-miksen er glutenfri, altså...? Er den det?
Carrie sa for siden:
Jeg lager glutenfri paideig med 100g smør, 3 dl grov mix fra Semper og 3 ss vann. Kjører det sammen i en foodprofessor. Smører formen før jeg trykker den ut med hendene, prikker og forsteker (uten folie og erter).
Dette blir en litt grov bunn med god smak. Mange som ikke spiser glutenfritt har syntes at den har vært veldig god.
Taien sa for siden:
Henger litt her for tips jeg. skal lage eplepai til allergikere overfor melk og hvetestivelse + egg
meisje sa for siden:
Den var det sist jeg brukte den, for ett år siden.
Kanina sa for siden:
Melkefri margarin + Toro lys glutenfri melblanding (IKKE kakemiks). (Jeg tror i alle fall den er melkefri, i alle fall uten hvetestivelse).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.