Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på bacon

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg regner med at den er nesten evig? :knegg: Har masse kvalitetsbacon fra Norges beste slakter, men den gikk ut i går. Det er vakuumpakket.

Når jeg åpner den, bør det vel brukes nokså raskt? Hva kan jeg lage av masse bacon?


#2

Myria sa for siden:

Pytt-i-panne, brennende kjærlighet, BLT-sandwich eller bacon-/grønnsakslasagne (Saus av bacon, løk, hvitløk, selleri, gulrot, squash, rød paprika, hermetiske tomater, soltørkede tomater, salt/pepper, oregano og basilikum. Kok en halvtime, tilsett en halv kartong fløte. Legg lagvis i ildfast form sammen med lasagneplater, topp med revet ost og stek i ovnen).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.