I dag er det sommerfest i barnehagen og jeg skal bake Oreokaka. Hvilken krem lønner det seg å lage nå som det er så varmt? Vanlig kremfløte har en tendens til å bli litt sur i smaken i varmen, blir Menkomelen også det, eller har den en annen holdbarhet, selv etter at den er pisket?
Og til slutt, hvilken av de to smaker best, uavhengig av varmen?
Hjelp!!
Jeg har kun ekstra lett melk, kan jeg bruke det i moussen, evt. blande inn 1 dl fløte??
Herregud, for et surrehue jeg er om dagen. skylder på allergi
Ja, jeg har laget det bare med lettmelk jeg - helt uten å skjemmes engang! Å ha i litt fløte er sikkert lurt. Og det GÅR bra med vanlig krem altså! - Kaken blir litt "bløtere", men du og du så god!!!
Kanskje jeg også skal bake den til sommerfesten neste onsdag? Den kan jeg i alle fall lage. :D Men tenkte at den kanskje ble litt liten å ha med på sommerfest? Men den er jo ganske drøy. Eller kansje jeg må bake to. :undrer: