Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Annen fisk enn laks og torsk?

#1

Cumulus sa for siden:

Spiser dere annen fisk enn laks og torsk? Her går det omtrent baare i det (foruten fiskekaker da). Spiser dere annen fisk? Har dere noen gode oppskrifter i så fall?


#2

Mirmell sa for siden:

Spiser ørret, sei, kveite, rødspette og uer i tillegg. Sistnevnte er jeg ikke overbegeistret for, men spiser det innimellom.


#3

Heilo sa for siden:

Stekt seifilet er kjempegodt! Vend i mel med salt og pepper, stek på middels varme til de er fint gyldne på begge sider. Stekt løk, potet og grønnsaker er tradisjonelt tilbehør for meg.


#4

Tallulah sa for siden:

Kveite syns jeg er veldig godt i curry. Da woker jeg raskt opp grønnsaker, heller i en form med en boks kokosmelk og noen skjeer currypaste, legger fisken oppi og baker i ovnen. Serveres med ris.

Panert makrell er også veldig godt, men det er det bare jeg som liker så det lager jeg bare når jeg er alene hjemme.


#5

Mjau sa for siden:

Sei går det en del av her i alle fall.

Og så har jeg reoppdaget røkt torsk. Det er jo fortsatt torsk, men gir en helt annen smaksopplevelse, og er fantastisk godt!! Med poteter og gulrotstuing til.


#6

celebelen sa for siden:

Vi testet steinbitfileter for et par uker siden, det falt i smak hos alle tre.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg spiser omtrent ikke torsk, og laks er en greie jeg planlegger å prøve å like.
Jeg spiser mest sei, men syns også at kveite er godt.


#8

Arktis sa for siden:

Sei, lyr og kveite spiser vi en del av, og i det siste har vi fisket endel makrell og brosme, sistnevnte var overraskende godt, har aldri smakt det før.


#9

DM sa for siden:

Steinbit og Brosme er godt også. :)


#10

Cumulus sa for siden:

Hvordan tilbereder man brosme? Får man kjøpt det i en vanig fiskedisk med helt ordinært utvalg?


#11

silje sa for siden:

Sei i mengder her også. Og makrell- min favoritt- som vi fyller fryseren med mens det er sesong.


#12

-ea- sa for siden:

Nå kom jeg på at jeg har kveite i frysen. Og makrell jeg fikk av en nabo, frossen, hva gjør jeg med den?


#13

Arktis sa for siden:

Vet ikke hvor man får kjøpt det, vi fisket selv. Hadde det i en fiskesuppe det egentlig skulle være torsk, og har hørt folk både koker og steker brosme. Syns det liknet veldig på torsk, bare enda bedre. Fastere på en måte.


#14

Elisabet sa for siden:

Stekt makrell med rømmesaus. Tar bare makrellfileer og vender i mel, salt og pepper og steker på skinnsiden først så den blir sprø og andre siden etterpå til den er ferdig. Tar fisken ut av panna og koker opp 1-2 bokser lettrømme. Har agurksalat og smørdampede gulrøtter ved siden av og poteter eller potetgrateng til.


#15

C3PO sa for siden:

Kolje, ørret og sei her. Koljen er god til Jamie Olivers fiskepai.


#16

Martis sa for siden:

Kveite, kolje, uer, flyndrefisk og røktfisk spiser vi i tillegg til torsk og laks.


#17

Pegasus sa for siden:

Her går det mest i torsk og sei. Og røkt kolje. Laks og kveite en gang i blant.


#18

Nip sa for siden:

Minsten vil bare ha laksefileet - men vi kjøper ofte det til han også nå går det mye i makrellfileet til oss (billig og veldig godt) :)

Men spiser endel annen fisk også :) Noe egenfisket

Det er også veldig godt med peppermakrell, varmerøkt laks osv til andre måltider enn middag for å få i seg ekstra fisk :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.