Cumulus sa for siden:
Spiser dere annen fisk enn laks og torsk? Her går det omtrent baare i det (foruten fiskekaker da). Spiser dere annen fisk? Har dere noen gode oppskrifter i så fall?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Cumulus sa for siden:
Spiser dere annen fisk enn laks og torsk? Her går det omtrent baare i det (foruten fiskekaker da). Spiser dere annen fisk? Har dere noen gode oppskrifter i så fall?
Mirmell sa for siden:
Spiser ørret, sei, kveite, rødspette og uer i tillegg. Sistnevnte er jeg ikke overbegeistret for, men spiser det innimellom.
Heilo sa for siden:
Stekt seifilet er kjempegodt! Vend i mel med salt og pepper, stek på middels varme til de er fint gyldne på begge sider. Stekt løk, potet og grønnsaker er tradisjonelt tilbehør for meg.
Tallulah sa for siden:
Kveite syns jeg er veldig godt i curry. Da woker jeg raskt opp grønnsaker, heller i en form med en boks kokosmelk og noen skjeer currypaste, legger fisken oppi og baker i ovnen. Serveres med ris.
Panert makrell er også veldig godt, men det er det bare jeg som liker så det lager jeg bare når jeg er alene hjemme.
Mjau sa for siden:
Sei går det en del av her i alle fall.
Og så har jeg reoppdaget røkt torsk. Det er jo fortsatt torsk, men gir en helt annen smaksopplevelse, og er fantastisk godt!! Med poteter og gulrotstuing til.
celebelen sa for siden:
Vi testet steinbitfileter for et par uker siden, det falt i smak hos alle tre.
polarjenta sa for siden:
Jeg spiser omtrent ikke torsk, og laks er en greie jeg planlegger å prøve å like.
Jeg spiser mest sei, men syns også at kveite er godt.
Arktis sa for siden:
Sei, lyr og kveite spiser vi en del av, og i det siste har vi fisket endel makrell og brosme, sistnevnte var overraskende godt, har aldri smakt det før.
DM sa for siden:
Steinbit og Brosme er godt også. :)
Cumulus sa for siden:
Hvordan tilbereder man brosme? Får man kjøpt det i en vanig fiskedisk med helt ordinært utvalg?
silje sa for siden:
Sei i mengder her også. Og makrell- min favoritt- som vi fyller fryseren med mens det er sesong.
-ea- sa for siden:
Nå kom jeg på at jeg har kveite i frysen. Og makrell jeg fikk av en nabo, frossen, hva gjør jeg med den?
Arktis sa for siden:
Vet ikke hvor man får kjøpt det, vi fisket selv. Hadde det i en fiskesuppe det egentlig skulle være torsk, og har hørt folk både koker og steker brosme. Syns det liknet veldig på torsk, bare enda bedre. Fastere på en måte.
Elisabet sa for siden:
Stekt makrell med rømmesaus. Tar bare makrellfileer og vender i mel, salt og pepper og steker på skinnsiden først så den blir sprø og andre siden etterpå til den er ferdig. Tar fisken ut av panna og koker opp 1-2 bokser lettrømme. Har agurksalat og smørdampede gulrøtter ved siden av og poteter eller potetgrateng til.
C3PO sa for siden:
Kolje, ørret og sei her. Koljen er god til Jamie Olivers fiskepai.
Martis sa for siden:
Kveite, kolje, uer, flyndrefisk og røktfisk spiser vi i tillegg til torsk og laks.
Pegasus sa for siden:
Her går det mest i torsk og sei. Og røkt kolje. Laks og kveite en gang i blant.
Nip sa for siden:
Minsten vil bare ha laksefileet - men vi kjøper ofte det til han også nå går det mye i makrellfileet til oss (billig og veldig godt) :)
Men spiser endel annen fisk også :) Noe egenfisket
Det er også veldig godt med peppermakrell, varmerøkt laks osv til andre måltider enn middag for å få i seg ekstra fisk :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.