Vi arrangerer overraskelsesfest for min mor som blir 60 og alle gjestene er bedt om å ta med seg en rett til felles koldtbord. Noen kommer langveisfra og har ytret ønske om å heller ha med drikkevarer.
Nå har det oppstått litt usikkerhet rundt mengden mat. Ikke så lett å vite hvor store mengder folk har med av de ulike rettene. Jeg tenkte lage litt ekstra og lurte på om noen har gode tips til noe som er billig, raskt å lage og metter godt?
Hvis du kjøper svenske kjøttboller (billigst i Sverige)
Lag en grøt av tørket basilikum, revet hvitløk, olje, salt og pepper. Rull kjøttbollene i kryddergrøten, og la det stå og godgjøre seg en stund.
Litt før servering settes dette i ovn for å bli varmt.
Spansk omelett med løk og poteter er supert til nesten alt. Lag et par store, og skjær i delikate trekanter. (Jeg pleier å jukse, og koke potetene litt først.) dinmat.no/Spansk-omelett
Nå ser jeg at det ser ut som jeg har herma etter Røverdatter helt konsekvent her. Jeg så ikke innleggene dine før jeg skrev, altså. :knegg: og jeg fikk også lyst på omelett! :nam: