Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ser du mye på TV eller serier?

#1

Røverdatter sa for siden:

Hva ser du på?
Hvor ofte? (ca)
Hvorfor?

Lurer jeg på en fredag etter lunsj. :D Jeg ser generelt lite på TV utenom barne-tv med lillesøster og litt av helgeunderholdningen om jeg er hjemme på fredag og lørdag. Og så ser jeg Call the midwife hver søndag på NRK. Ellers følger jeg ikke med på noenting denne høsten.

Går jeg glipp av noe?


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg ser på TV/film/serier kanskje 4 timer tilsammen i helgene.
Jeg har meldt meg helt av TV og skjerm-verden og ser egentlig ikke på noe som helst til hverdags.


#3

Skilpadda sa for siden:

Vi ser en del TV-serier, enten Netflix eller lignende eller ting vi har kjøpt på plate. (Nå i høst kommer vi antagelig til å følge Broen på faktisk TV, det er lenge siden sist!) Jeg vil anslå at vi ser en episode av ett eller annet de fleste kvelder. Noen ganger to episoder, noen ganger ingen. Vi holder typisk på med 3-6 serier av gangen.


#4

maggypop sa for siden:

Det går litt i perioder. I sommer har jeg ikke sett noe TV, men nå starter enkelte serier som jeg gjerne vil ha med meg, f.eks Broen, Homeland og Downton abbey.
Jeg ser mye serier på Netflix og HBO - det siste jeg så var 7 sesonger med Weeds som jeg startet på etter å ha sett Orange is the new black, som er skapt av samme dame.


#5

Skilpadda sa for siden:

"Hvorfor" spurte du også om, ja. Fordi jeg synes det er morsomt og/eller spennende - det er veldig mange gode TV-serier for tiden! - og fordi det er veldig mye lettere å få tid til å se en episode på en hverdagskveld enn det er å se en hel film (som jeg også kunne tenke meg å gjøre mer av).


#6

Blå sa for siden:

Ja, jeg vil tro at vi ser på noe ca annenhver kveld. Vi har ikke vanlig tv-signal, men nett-tv, Netflix og masse dvder.

Vi har en serie som vi ser på sammen, akkurat nå er det The Hour 2, og en hver som vi ser på når den andre ikke er hjemme. Akkurat nå ser jeg Spooks, og mannen My name is Earl.

Vi følger ikke med noe som går på tv når det går. Jeg klarte det faktisk med Downton Abbey. Men jeg merket at det var veldig frustrerende å ikke kunne pause dersom det skjedde noe annet. :D

Vi ser på serier fordi det er underholdende og fordi vi synes at det er en hyggelig ting å gjøre sammen.

Jeg følger gjerne en serie med lillesøster også, siden hun og jeg liker å stå tidlig opp i helgene. Vi er ferdige med David Attenboroughs The Blue Planet og har begynt på serien om Akvariet.


#7

Mex sa for siden:

Jeg ser en del på serier, men stort sett alltid opptak eller netflix. Altså jeg ser når det passer meg og ikke kanalene sine sendeskjema.
Både jeg og mannen er glade i krim serier (ikke csi, men bones, body of proof, criminal minds ol..) og scifi serier. (Under the dome, doctor who, fringe, supernatural ol..)


#8

Pasta sa for siden:

Jeg ser mye film og serier og gleder meg alltid til høst og vinter når det blir lettere å bruke tiden på det.
Noe ser jeg sammen med kjæresten og noe sammen med 12 åringen. For tiden ser jeg Dexter, True Blood, Vampire Diaries, Glee, Broen og The Walking Dead.
Gleder meg til neste sesong av Bates Motel.
Vurderer å se The Wire igjen, da det er tidenes beste serie.

Ellers ser jeg som sagt mye filmer.

Tv (tar opp på pvr).
Dvd (leier på bibliotek).
Prøveabo på Viaplay, som jeg er skuffet over og skal si opp.
C More, via Canal Digital - som jeg foreløpig er fornøyd med.
Kino en sjelden gang.


#9

apan sa for siden:

Jeg ser ingenting.
Vi jobber nesten alle hverdagskvelder. I helgene burde vi vært flinkere til å se et eller annet sikkert, men jeg er ikke så interessert.


#10

celebelen sa for siden:

Jeg følger ikke med på noe, men blir som regel sittende og se på et eller annet de fleste kvelder - gjerne faktaprogrammer. I helgene ser vi ofte på Mord og mysterier.

Hvorfor? Mest for å ha noe å se/høre på mens jeg strikker. Eller fordi jeg trenger å sløve litt, men ikke klarer å konsentrere meg om en bok.


#11

Pingis sa for siden:

Jeg ser ganske mye tv, egentlig. Har dekoder med opptaksfunksjon som brukes flittig, og har netflix-abonnement. Ser serier, diverse humorprogrammer, matprogram (Masterchef Australia :hjerter:), nyheter ... Og en del barne-tv med ungene. Hvorfor? Jeg liker å se på tv, og jeg er ofte trøtt på kveldene, sånn at det er veldig deilig å bare vegetere i sofaen og bli underholdt.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Jeg ser veldig lite. Den mid wife serien søndag kveld liker jeg, også håper jeg Greys begynner igjen tirsdager. Ellers er det sporadisk jeg ser på tv.


#13

Myria sa for siden:

Jeg ser en del på TV. Har PVR-dekoder så ser sjelden noe til sendetid, men på kvelden når ungene er i seng synes jeg det er både underholdene og avslappende å se litt på TV. Når jeg hekler eller strikker liker jeg også å ha et øye på TVen. Jeg følger med på EastEnders, Nytt liv i East End og Big Bang Theory (når den begynner neste uke i allefall), og ellers litt her og der.


#14

Crimina sa for siden:

Jeg ser en del serier og film. Jeg følger som regel ikke med på tv til faste klokkeslett, det har jeg ikke tid til. Men jeg laster enten ned, eller bruker Netflix og Sumo.. Eller jeg lagrer på tuneren.. :) Alt ettersom.

Jeg ser lite programmer på tv. Bare The Voice hver fredag. Ellers blir det tv-serier og mye film.

Grunnen er fordi jeg synes det er underholdende og noe er tidsfordriv.


#15

isola sa for siden:

Vi ser heller serier enn filmer for tiden, og har litt forskjellig på serieopptak og på DVD. Når dagene er travle fylles boksen fort opp, men så blir det roligere og det er kjekt å ha litt å velge i.


#16

Floksa sa for siden:

Hva ser du på?

Norge Rundt og Nytt på Nytt. av og til *Beat for Beat.

Hvor ofte? (ca)

Vi prøver å få det med oss hver fredag. Men tar det opp uansett.

Hvorfor?

Det er det eneste jeg ser på TV og jeg synes det er moro.


#17

polarjenta sa for siden:

Jeg ser The Voice og skal vi danse. Ellers så står tven altfor mye på, men jeg ser jo ikke på den.


#18

Puslingen sa for siden:

Eg ser ein del på serier, men kanskje berre ein episode kvar kveld. Fredag kveld ser eg tv, for då sovnar eg som regel frå alt. Ikkje noko poeng i å sjå noko som eg må følgja med på då. Det eg ser av seriar, er helst på Netflix og nettet. Eg har tenk å følgja med på Broen på Nrk då, men den kan ein vel også sjå på nett via Nrk eller?
Eg ser for avkoplinga sin del. Søndagen ser eg på Planet Earth og dokumentarar. Det er fast søndagssyssel for meg.


#19

Cumulus sa for siden:

Jeg ser "Brothers and sisters" alene, og "Breaking bad" med mannen. Han og jeg ser en episode nå og da, kanskje 2 i uken. Den andre ser jeg når jeg kjeder meg veldig i sykemeldingsperioden min. :rolleyes: Tipper 3-4 episoder i uken. Ellers ser jeg på "Jakten på kjærligheten" På mandager, og så ser jeg en del Nrk nett-tv. F.eks den nye serien om lykke. Den liker jeg godt.


#20

Teflona sa for siden:

Om sommeren ser jeg vanligvis nesten ikke noe, men denne sommeren ble det alle sesongene med GOT. Hvorfor? Ja, det trenger jeg vel ikke si noe om. Nå har jeg begynt å se på Broen på mandager, skal se Downton Abbey på søndager når den begynner og Greys på tirsdager. Ellers blir det vel å fortsette å ha The Voice og Stjernekamp på når det går, men det er ikke så høyt prioritert.


#21

Rabbit sa for siden:

Jeg ser ikke så mye serier på tv,men finner meg ofte favoritter på Netflix. Ser de som regel på nettbrettet på senga (er singel og har ikke så lett for å sovne :knegg: ) Akkurat nå ser jeg The Forsyte Saga,elsker den. :hjerter:


#22

Synnemor sa for siden:

Jeg ser lite på tv. Eller vel, jeg ser på tv når jeg løper på tredemølle, så sånn sett ser jeg faktisk ganske ofte på tv. Teller det likevel ikke med siden jeg ikke velger program selv.

Får med meg litt tv på fredagskveldene og Greys når det går, ellers er det pent lite, gitt. Kveldsnytt ser jeg om jeg rekker å bli ferdig med dagens gjøremål innen det begynner.


#23

Divine sa for siden:

Jeg ser nesten ikke på tv i det hele tatt. Det hender jeg surfer litt og er QI eller The Graham Norton Show på da, så ser jeg på det. Men jeg PLANLEGGER ikke å se noe. Det eneste jeg prøver å få med meg, er nyheter når jeg vet at det har skjedd noe sensasjonelt.

Vi lever i steinalderen og har ikke dekoder eller andre opptaksmuligheter. Så i stedet kjøper vi serier på dvd. Er vi heldige finner vi det vi vil se på amerikansk Netflix (men det er dessverre sjelden).

Vi ser serier fordi det er en avslappende måte å avslutte dagen på. Vi ser serier flere ganger i uken. Vi prøver å se filmer også, men det krever litt mer tid og energi, så det blir sjeldnere.


#24

Rebella sa for siden:

Jeg MÅ se "Broen", rett og slett fordi første sesong var så gruelig bra. Er spent på om sesong 2 når samme nivå. Liker litt sånn "mollpreget" skandinavisk krim. Jeg begynte å se den amerikanske versjonen, men syntes ikke det ble det samme i det hele tatt.
Ellers har jeg kasta meg over "Vikings" på TV2 Zebra, flere som ser det? Syns det starta med En Anelse for mye vold, men plottet har kommet seg og det er vel verdt å følge med på. Det var vel sånn disse folka holdt på da...:rolleyes:


#25

Høns sa for siden:

Jeg ser generelt lite på tv/opptak. Ser tv maks et par ganger i uken.

Når jeg først ser tv, er det gjerne serier jeg ser. Får ikke med meg andre enkeltstående programmer, siden jeg ikke studerer tvguiden eller ser reklame på tv. Av serier er det nå Broen 2 på mandager. Ser Greys på tirsdager når det går. Har sett noen episoder av Rita når det gikk istedenfor Greys. Kommer til å se Downton Abbey på søndager. Ser ikke den typiske helgeunderholdningen, men kanskje en god krim om det er noe.

Ser på tv fordi jeg det er spennende og avslappende, samt at jeg kan gjøre noe engasjerende mens jeg sorterer sokker.


#26

rine sa for siden:

Ser lite på TV, i grunn. Broen blir vel fast, ellers ser vi serier på DVD eller Netflix. Holder på med Breaking Bad og siste sesong av Mad Men om hverandre. Ser vel på serier to-tre kvelder i uken. Om fredagene ser vi Nytt på Nytt, og av og til Skavlan, hvis det er noen interessante personer der.


#27

Rebella sa for siden:

På talkshowfronten syns jeg hun Anne Lindmoe er ganske flink. Ble litt mye svorsking med Skavlan i en periode... :sparke:


#28

Adele sa for siden:

Jeg ser nesten ikke på TV. Akkurat nå følger jeg med på Broen, og det er det eneste jeg ser.


#29

Ru sa for siden:

Jeg kan ikke huske sist jeg så noe som gikk på tv. :gruble:
Derimot ser jeg masse serier og en del filmer via Netflix/HBO/annet.
Jeg har noe skit jeg ser på, bare for å tømme hodet helt, og noe jeg følger med på. Nå ser jeg f.eks The White Queen på HBO og Dr. Who på Netflix.
Og Say yes to the dress når jeg trenger noe som krever null hjernevirksomhet. :skratte:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.