Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strømsgodset-Viking på lørdag!

#1

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har fått tre gratisbilletter av banken og gleder meg inmari! Skal dra med ei kollega som er fra Stavanger, så dette blir et skikkelig oppgjør...
Kan noen vennligst fortelle meg alt som er verdt å vite om de to lagene? Jeg er jo lokalpatriot, men vet fint lite om Godset...


#2

Inagh sa for siden:

Godset, også kaldt Vrakgodset er Drammens stolthet, og soper opp alt av gamle spillere som er vraka fra andre klubber... :knegg:

Jeg var ivrig Godset-supporter på tidlig 90-tall, men nå er det lenge siden jeg har vært på kamp eller fulgt laget. Likevel - det er deilig når Godset vinner - det er det!

Kos deg på kamp. Det brukte i hvertfall i min tid å være veldig god stemning på tribunen. Marienlyst stadion er liten og intim. (Akk, så blir hjemmebanen flyttet om ikke altfor lenge.)


#3

Gremli Skremli sa for siden:

Men det har da gått bra med Godset i det siste, har det ikke?


#4

Inagh sa for siden:

Visst har det gått bra - det har gått over all forventning!

Jeg leste noe i avisa i dag om at lag som har så mange poeng som Godset har nå, etter en tredjedel spilt av kampene, eller noe slikt, aldri har rykket ned før. :glis:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.