Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spaghettigresskar - hva med restene?

#1

banana sa for siden:

Spaghettigresskar er store. :nemlig: Jeg har dyrket mine egne i sommer, og har fått to flotte eksemplarer. Men det er jo mat til et lite kompani, nå som jeg er alene hjemme er det vel egentlig mat til en hel uke i en sånn! Så hva gjør jeg med restene (dvs. en stor del av det hele)? Kan det fryses? Det er jo ferdig kokt, siden den fortrinnsvis skal kokes/bakes hel.


#2

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har lest på noen amerikanske blogger at du kan fryse kokt gresskar, men at det bør brukes innen rimelig tid. Jeg ville tenkt at rimelig tid var i løpet av en mnd eller to.


#3

banana sa for siden:

Men dette er egentlig mer som squash - kalle også spaghettisquash. Altså, det er, så vidt jeg vet, mye mindre stivelse enn i vanlige gresskar.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.