Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Penbukse" til mann

#1

Musemus sa for siden:

Hva går man for da? Jeg vil at mannen skal ha en penbukse som ikke er dressbukse, men som han kan ha en fin skjorte til og den kuleste G-Star utejakke til.

Mannen er uuung, og kler seg i Maison Scotch olabukser/enkle jeans, WinWin bukser, ullcardigans med enkel t-skjorte under osv.
Hvilken type mørk bukse kjøper man da?


#2

Harriet Vane sa for siden:

MIn mann har noen pene tynne ulldressbukser fra HM som er veldig fine til skjorter, tynne ulljakker eller cardigans osv. de er veldig behagelige å ha på, sier han.


#3

Musemus sa for siden:

Takk for tips! Da skal jeg lure mannen inn på HM, han er nemlig allergisk mot den og nekter å kjøpe noe der. Men det skal sjekkes ut. :)



#5

Musemus sa for siden:

Ipaden vil ikke laste HM nå, men se på den som heter Fisker chinos i ull. Den så fin ut!


#6

Fakse sa for siden:

Hva med pene mørke jans? Jeg synes ofte dressbukse kan bli litt for striglet.


#7

Vianne Rocher sa for siden:

Rochermannen har superkule dressbukser i mellomgrovt ullstoff fra Tiger. Marineblå. Rålekkert med halvfinesko i cognacfarget skinn til, f.eks. Det hører til en like kul smalnet dressjakke med dobbel splitt bak. Men man kan jo bruke andre jakker til også. Har man f.eks. strikket ullvest ala Ralph Lauren for noen år tilbake inni og halvfin hvit skjorte under, er man casual, pen og kul og alt på en gang :jupp:.


#8

Musemus sa for siden:

Det ble en råkul linbukse i grått, også fikk han grått seg til HUB-halvhøye skinnsneakers istedenfor skikkelige pensko. :knegg:


#9

Harriet Vane sa for siden:

Han henger dem til lufting etter bruk, jeg har basketjentene forsiktig på ullprogram uten sentrifuge. Henger dem om etter foldene og presser dem når de er nesten tørre.


#10

Nyx sa for siden:

Og hva synes de om det? Har de mye blåmerker etterpå, eller er ullprogrammet forsiktig med dem? :humre:


#11

Harriet Vane sa for siden:

Basketjentene?! Hahaha! Man må jo elske auto correct!

Vasket dem! Vasket dem! Buksene!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.