Zulu sa for siden:
Vi skal ha eggedosisdessert i porsjonsskåler til søndagsmiddagen i morgen. Går det an å lage det ferdig før gjestene kommer og la det stå i kjøleskapet til etter middag, eller vil eggedosisen miste fluffyheten sin da?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Zulu sa for siden:
Vi skal ha eggedosisdessert i porsjonsskåler til søndagsmiddagen i morgen. Går det an å lage det ferdig før gjestene kommer og la det stå i kjøleskapet til etter middag, eller vil eggedosisen miste fluffyheten sin da?
annemede sa for siden:
Vil den ikke skille seg? Slik at gulen siger ned? Det har den gjort når jeg har satt den til kjøling.
Hyacinth sa for siden:
Det funker ikke. Dessverre. Det gule vil synke til bunns og den vil bare bli ekkel.
Zulu sa for siden:
Ugh, jaja, jeg fryktet vel det. Det bråker sånn å lage den mens gjestene er her, men det får gå. :)
Filifjonka sa for siden:
Gjestene tåler litt bråk. Eggedosis kan ikke stå lenge før den skiller seg.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.