Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage eggedosis på forhånd

#1

Zulu sa for siden:

Vi skal ha eggedosisdessert i porsjonsskåler til søndagsmiddagen i morgen. Går det an å lage det ferdig før gjestene kommer og la det stå i kjøleskapet til etter middag, eller vil eggedosisen miste fluffyheten sin da?


#2

annemede sa for siden:

Vil den ikke skille seg? Slik at gulen siger ned? Det har den gjort når jeg har satt den til kjøling.


#3

Hyacinth sa for siden:

Det funker ikke. Dessverre. Det gule vil synke til bunns og den vil bare bli ekkel.


#4

Zulu sa for siden:

Ugh, jaja, jeg fryktet vel det. Det bråker sånn å lage den mens gjestene er her, men det får gå. :)


#5

Filifjonka sa for siden:

Gjestene tåler litt bråk. Eggedosis kan ikke stå lenge før den skiller seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.