Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvis man vil svare på en prikk ...

#1

Stompa sa for siden:

...vha å prikke tilbake og vedkommende ikke har skrevet innlegg i tråden hun prikket - er man da nødt til å finne et innlegg i en annen tråd for å prikke tilbake, eller finnes det en måte å prikke på? Synes det ser så rart ut når svaret mitt kommer via en helt annen tråd.

Noen som skjønte hva jeg mente, eller? :knegg:


#2

*HH* sa for siden:

Send en PM i steden da vel ;) Det går ikke an å svare på prikker på samme måte som PM'er. Da må du nok bare lete opp et annet innlegg av den brukeren for å prikke h*n der.


#3

mehmet sa for siden:

Det er eneste mulighet, ja.


#4

Isolde sa for siden:

Du må nok finne et annet innlegg ja..

men en ting jeg tenker på er at prikker er jo for gode innlegg hvorfor skal man svare på det? Trodde man skulle ta spørsmål og sånt over pm. Men er vel derfor jeg ikke har så mye ryktepoeng.


#5

DM sa for siden:

Det er nettopp derfor det er en hurtiglink til PM bak nicket som har gitt prikken (Nenne (PM) ).


#6

Kirsebær sa for siden:

Men det hender jo man vil kommentere prikken man får uansett.


#7

Isolde sa for siden:

Men da kan man jo sende en pm, istedenfor å gi en prikk til et innlegg som ikke fortjener det fordi du vil svare på noe?


#8

*HH* sa for siden:

Det er jeg enig i, måtte bare si det lisssssom :blånn:


#9

DM sa for siden:

...

#10

Irma sa for siden:

Så seriøst gidder jeg ikke ta prikkesystemet. Man må ikke skrive noe sensasjonelt klokt for at jeg skal prikke. Jeg ser på det som et praktisk "instrument" i forumbruken, og bruker prikkene til alt fra å gi positive tilbakemeldinger, svare på spørsmål og for å gi en beskjed.


#11

*HH* sa for siden:

Isolde sier jo at man KAN, ikke at man må :)


#12

Irma sa for siden:

Joda, jeg ser det. :) Hun sier samtidig noe om å droppe og gi prikker til innlegg som ikke fortjener det, poenget mitt var at skulle jeg gitt et svar eller en beskjed - så ville ikke "fortjener-prikk-tanken" falt meg inn. Jeg ville gjort det som var mest praktisk der og da.


#13

HP sa for siden:

:nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.