Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vårt forbruk rammer Kina....

#1

Jessica sa for siden:

www.dagbladet.no/nyheter/2007/06/08/502997.html

Det er ikke bare Kina. Går vi inn på Hennes & Mauritz finner vi mange klær fra Bangladesh. India er også et land som produserer fargede bomullsvarer til oss. De er av de folkerikeste landene og har for lite vann til folket. Bomullsindustrien ødelegger både matgrunnlaget (fisk) og det rene vannet som de trenger selv.


#2

annemede sa for siden:

Det er derfor jeg bytter klær med andre, eller så er det fordi jeg ikke orker gå i butikken. Men seriøst skulle jeg ønske at det var litt mer gjenbruk på klær. At man kunne ha byttekvelder el.l.


#3

Tinka sa for siden:

Det er nok på tide at folk begynne å se på det klesforbruket de har og om de virkelig trenger å kjøpe så mye nytt som det blir gjort av mange.

Her kjøper vi endel brukt og jeg bytter klær med mine venniner.


#4

Jessica sa for siden:

Klær har vel aldri vært så billig noen gang som nå.

I tillegg har vi god økonomi. Vi har fått oss forbruksvaner som ikke er bra i det hele tatt. Samtidig så er det mye dårlige klær på markedet. De blir ødelagt og mister passformen etter noen få vasker i maskin. Sånn er det når markedskreftene rår.....


#5

dutte sa for siden:

Det var visst bra å kjøpe dyrt, hørte jeg på tv2-nyhetene:cool:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.