Pelen sa for siden:
Jeg har nemlig lyst å bake disse så fantastisk gode brasilianske ostebrødene.
www.simplyrecipes.com/recipes/easy_brazilian_cheese_bread/ de jeg har spist har vært helt runde.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Pelen sa for siden:
Jeg har nemlig lyst å bake disse så fantastisk gode brasilianske ostebrødene.
www.simplyrecipes.com/recipes/easy_brazilian_cheese_bread/ de jeg har spist har vært helt runde.
zinatara sa for siden:
Tallulah sa for siden:
De fleste innvandrerbutikker har det. Det er en form for maismel.
(edit: I USA lager man av og til tapioka av maismel, men den brasilianske tror jeg er laget av cassawa)
Kirsebær sa for siden:
Åh! Det så fantastisk godt ut! :nam:
Che sa for siden:
Bæret: Ni muser har slike fantastiske osteboller. Jeg har laget de med mindre hell (de ble gode, men ikke SÅ gode, liksom)
innvandrersjapper ja. Er ikke Tapioka det vi kjenner som sagogryn, forresten? Mener jeg googlet meg frem til det da jeg kjøpte. - men at sagogryn vi kjøper i butikken er mer "grovkornet" enn det de handler i innvandrersjapper...
Tallulah sa for siden:
Che, jo. Sagogrynsgrøt er omtrent det samme som tapiocapudding. Men man kan få kjøpt både grovt og fint tapiokamel, mens sagogrynene er vel som regel grynete.
zinatara sa for siden:
De kommer ikke fra samme plante, men kan brukes om hverandre i noen oppskrifter.
Tallulah sa for siden:
Ah, takk for info, zinatra!
Pelen sa for siden:
Takk!
Så den fra riktig plante er vanskelig å få fatt i, i Norge.
Tallulah sa for siden:
Ikke nødvendigvis, jeg ville sjekket innvandrerbutikkene i Brugata og på Grønland.
Pelen sa for siden:
Flott!
Esme sa for siden:
Neida, jeg har kjøpt det både i Brugata i Oslo og i Trondheim.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.