Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ok - Paris Hilton går under sladder, men lell

#1

Inagh sa for siden:

Jeg blir litt småkvalm når jeg leser slikt som dette - www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=189663
at Paris Hilton får lov å sone i husarrest hjemme, fordi det var så ille i fengselet.

Hun gråt seg i søvn, nektet å spise, og hadde det generelt fælt.

Stakkars lille rike pike...

Nå håper jeg denne saken skaper presidens, slik at andre innsatte som gråter seg i søvn og nekter å spise også får slippe hjem.


#2

Tinka sa for siden:

Jeg er helt enig med deg Inagh.


#3

Sitron sa for siden:

Det håper jeg da virkelig ikke. Derimot så håper jeg at dommeren har ryggrad nok til å sende henne rett tilbake, slik at presedensen blir at rike, bortskjemte drittunger ikke slipper unna.


#4

Elin sa for siden:

Det er en eneste grunn til at hun har sluppet ut så lenge før tiden, og det er at hun heter Paris Hilton. Fy f... så usmakelig denne saken er! Jeg kjenner jeg blir sint bare jeg ser bilder av henne. Stygg er hun også!:nemlig:


#5

Agent Scully sa for siden:

Jeg sitter og ser på sesong 1 av Prison Break - jeg skjønner jo nå at de gjorde det unødvendig tungvint i den serien ... De kunne ha klart seg med en mini-serie .

Og dessuten: Hun slapp ut fordi hun gråt og IKKE SPISTE? Hallo, spiser hun i det hele tatt, da? Her har aktoratet gjort en slett jobb.


#6

Michelle sa for siden:

:dulte: godt eksempel på at pengene råder i USA. Og hvordan fri tilgang til penger kan ødelegge et ungt menneske.


#7

Elin sa for siden:

Og dessverre er det vel slik i store deler av den vestlige verden, ikke bare USA, om enn ikke så ekstremt som USA....

Ille er det uansett. :nemlig:


#8

Anuk sa for siden:

Ja det hadde hjelpt mye hvis du er en helt vanlig fattig stakkar.... :herregud: (NOT)

Akkurat slikt har jeg ikke sansen for - det bør være likhet for alle, uansett pengepung. Jeg håper dette er noe som kan skje i USA og ikke her hjemme.


#9

Pastill sa for siden:

Klart hun er deppa. Det er vel ikke gøy og bekvemt i fengsel. :dåne:
Merker jeg mister helt respekten for dama og rettsystemet i USA.


#10

Agent Scully sa for siden:

Betyr det at du har hatt respekt for henne? :eek:




#13

Sitron sa for siden:

Joda, det ser ut som henne. Godt at de tok til vettet.


#14

carolin sa for siden:

Det var nå enda godt.

Tror jenten er litt vel bortskjemt. Jeg tror det kan gjøre henne godt å tilbringe litt tid bak murene. Kanskje hun blir litt mer voksen av det?


#15

Dixie Diner sa for siden:

Jeg syns det ser ut som henne. Haha, så bra. Skulle fader bare mangle! Noe så latterlig!


#16

Elin sa for siden:

Jeg tror ikke Paris Hilton blir mer voksen av å sitte i fengsel. Kanskje heller tvert i mot.


#17

Éowyn sa for siden:

Kveldsnytt viste akkurat et innslag om at hun måtte tilbake i fengselet.

Det overrasket meg ikke at hun ble sluppet ut nesten med en gang. Kjent rik jente, som ikke minst er hvit og blond - kan da ikke la henne sitte i fengsel. :rolleyes:


#18

Inagh sa for siden:

Jupp - Sitron fikk ønsket sitt oppfylt!


#19

Tinka sa for siden:

Godt at dommeren tok til fornuften og sendte henne tilbake i fengsel.


#20

Pebbles sa for siden:

Mulig hun ikke blir voksen.
Men det har nok i all tilfeller vært en heftig reality check at hun faktisk må ta den ubehagelige konsekvensen av å gjort noe ulovlig.
Når man hyler og skrikker og roper på mammaen sin når man er 26 år, så får jeg sterke vibber på kvalmende umodenhet og bortskjemthet.
Hun har nok vært vant til å ta seg til rette hele livet.

Jeg var så uheldig å få med meg noen minutter av den avskyelige realityserien hun hadde med Richie, og jeg blir uvel ved tanken ennå.

Snakk om å leve opp til klisjéen om "rich bitch".


#21

kie sa for siden:

Om grensesetting er omsorg så er det nesten så det er litt tragisk dersom det er en dommer som må gi henne det. Jeg blir i grunnen litt trist på hennes vegne, jeg.

Jeg vet jo ikke sikkert, men mye tyder jo på at denne jenta er vant til å få det som hun vil uansett. Det var ikke en dommer som skulle lære henne hva "nei" er. Det var ikke det. :au:


#22

Elin sa for siden:

Hun har aldri vært nødt til å ta ansvar for eget liv og handlinger. Hun har aldri gjort noe som helst annet enn å shoppe og være på ferie. Hun vet ikke hvordan et normalt liv er, så ja, det er jo egentlig veldig veldig synd på henne. Hun kjenner ingen annen verden enn den hun selv er en del av.


#23

Left sa for siden:

Ja stakkars tandre lille skapning. Hun kunne jo egentlig bare sluppet å sone overhodet? Bare slipp ut igjen alle fyllekjørere sier jeg. Det kunne blitt litt roligere på veiene da, for ingen andre turte å bevege seg der.

Jeg trodde poenget med fengselstraff skulle være at det var litt fælt jeg - virke litt preventivt lizzzzom.
Hakke skjønt det jeg antakelig.

Det dumme neket skulle tenkt på det FØR hun kjørte i alkoholpåvirket tilstand kanskje?


#24

Pastill sa for siden:

I følge Paris sin oppførsel så virker det jo som om hun har fått en dødsdom. :knegg:
Tror det er 3 uker hun skal sitte inne? Er det ikke?


#25

pippimamma sa for siden:

Kjenner dere henne? Jeg syns det blir litt rart å skulle uttale seg om hvordan ting er etter hva sladder og rykter sier. :neiognei:

Utfra mange av kommentarene, så høres det ut som dere har fulgt henne tett opp i oppveksten.

Samtidig høres det ut som dere er missunnelige på levesettet hennes. Jeg tror ikke rike, kjendisbarn lever noe "rikt liv". Sladder og offenttlig hetsing derimot, kan ødelegge et menneske.


#26

Pastill sa for siden:

Dette er jeg helt enig i. Men det er vel fakta dette at hun har klart noe som få klarer, nemlig å få slippe ut av fengsel på et grunnlag som ikke folk flest slipper ut på. Det er vel det saken dreier seg om? At man faktisk må ta konsekvensene av sine handlinger som folk flest?
Jeg tolker det ikke sånn at folk er misunnelige, men de fleste er opptatt av rettferdighet. Lik straff for lik handlig kort og godt.

Men må si jeg syntes mer synd på henne ja, men hun legger løpet selv her i stor grad syntes jeg. Hadde hun tatt straffen sin og gjort det med hevet hodet så hadde hun også sluppet alt rabalderet rundt. :(


#27

kie sa for siden:

Jeg er overhodet ikke misunnelig på en som må bli satt grenser for foran hele verden slik. Dette skulle ha blitt gjort av foreldrene i privat setting for lengst. Ikke av en dommer foran en hel verden som får avsmak for henne fordi hun naturlig nok protesterer på en grensesetting hun ikke er vant til.


#28

Nenne sa for siden:

Jammen godt at dommerene hadde baller nok til å sende henne rett tilbake. Når hun bryter loven gjentatte ganger får hun ta straffen sin.


#29

Pebbles sa for siden:

Når man ser en realityepisode på tv hvor Hilton behandler andre som kryp, så er det temmelig sansynlig at hun har vært vant til å ta seg til rette.

Når man ser bort fra rykter og sladder, så taler hennes egen opførsel for seg selv.

Og det at hun bærer seg som et uvær for noen uker i fengsel, er å spytte i ansiktet på hordene med uskyldig dømte i USAs fengsel ( det er mange).
Det viser en så total mangel på perspektiv og et utadettet blikk at det også taler for seg selv.

Mer trenger man faktisk ikke vite for å skjønne at hun er en bortskjemt prinsesse.


#30

Benmurphy sa for siden:

Dagens rett: Skadefryd!

Ben "Velkommen til bords" Murphy


#31

Pebbles sa for siden:

...men mest rettferdig harme over at samfunnets priviligerte - her representert ved Paris Hilton - skamløst gjør et forsøk på å unndra seg straff, eller...?


#32

Benmurphy sa for siden:

Ikke så mye harme egentlig. Jeg syns ikke hva Paris Hilton gjør spiller så mye rolle for noe som helst. Men jeg syns sakens siste vending, og bildene av henne i politibilen på vei tilbake til arresten, er ganske festlige.

Ben "shallow" Murphy



#34

Røverdatter sa for siden:

Ikke fordi at jeg er spesielt opptatt av Paris Hilton, ei heller har jeg noe til overs for henne som artist og kjendis, men jeg tror knapt det har vært noen realityserie som har vært såpass gjennomregissert som den der. Det overrasker meg stort at du tar hennes oppførsel i serien i betraktning når du gjør deg opp en mening om henne som person. Jeg har kanskje sett en episode tilsammen, og det er da tydelig for hele verden at hun spiller en rolle. Nå ble jeg litt sjokkert her.


#35

Mams sa for siden:

Hva hun har gjort i en reality srie eller ikke vet ikke jeg, men jeg vet at hun fikk kort straff og prøvde å "snike" seg unne sine dager i i fengsel.
Stakkars liten, det var sååååå grusomt for hene der at hun ikke orket å spise.........
Det er da IKKE noe værre for henne en andre som havner i første gang vil jeg tro, og hun harjo ikke akkurat havnet på det verste stedet heller.



#37

Kirsebær sa for siden:

Disse mennene vi har her inne er ustyrtelig morsomme.

:lol:


#38

Agent Scully sa for siden:

Paris Hilton må ta ansvar for det dårlige image hun har skapt gjennom media. Hun har både ressurser og god tilgang til media til å rette opp det dårlige inntrykket dersom hun hadde ønsket det. Jeg forbeholder meg retten til å hetse en person som er så til de grader offentlig. Og om imaget er skapt av henne selv for å fylle en rolle eller om hun faktisk ER slik er uinteressant for meg. Hun ER Paris Hilton™ - det er ikke synd på henne.


#39

kie sa for siden:

Mener du virkelig det?


#40

nikki sa for siden:

Helt enig:nemlig:


#41

Benmurphy sa for siden:

Det er naturligvis et betimelig spørsmål, men jeg er enig med Kif og syns det må være greit i denne typen tilfeller (Der "denne typen" omfatter Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears og ikke så veldig mange fler jeg kan komme på i farten).

Det er ikke som om Paris Hilton uforskyldt er dratt frem fra glemselen til spott og spe slik Finn Kalvik ble. Hun har folk (sannsynligivs mange) som, for svært god betaling, tar seg av det offentlige imaget henens. Hun ville neppe merke det økonomisk om hun benyttet døgntilgjengelig privatsjåfør for å slippe å bryte veitrafikkloven. Så enten er dette nok et publicity-stunt (hvilket jeg tviler på), eller hun bryr seg rett og slett ikke om å følge loven.

Og i tilfelle noen gikk glipp av bildene lenger opp i tråden: Her er for sikkerhets skyld bildet foxnews.com brukte av Paris Hilton i politibilen:

:highfive:

Ben "The Superficial" Murphy


#42

Agent Scully sa for siden:

Stammet jeg?


#43

Pebbles sa for siden:

Da må du nesten bare få lov til å være overrasket og sjokkert, tror jeg.

Med et temmelig stort forbehold ( jeg så nemlig bare 10 minutter av serien ), må jeg si at den selvfølgelig sier noe om henne.
At en realityserie er gjennomressigert vet alle. Og at hun spiller en "rolle" er så. Men hvilken "rolle" en velger å spille i en realityserie om seg selv, sier vel forholdsvis mye om en person, eller hva?
For vi snakker ikke om en meta-reality ( som Linn Skåber sin ) her.
Vi snakker om en vanlig reality, hvor de to damene er med i kraft av å være seg selv - om enn i en karikert utgave.


#44

Elin sa for siden:

Jeg har sett opptil flere titalls intervjuer, portretter osv. med Paris Hilton her jeg bor. Vi har kun amerikansk tv....
Hun er i korte trekk akkurat like forferdelig som hun blir beskrevet og omtalt, og hun har fått som fortjent etter å ha brutt loven.

INGEN sympati her i gården.


#45

Røverdatter sa for siden:

Jeg er for all del helt enig i dette. Hun serverer hodet sitt på sølvfat, selv om hun er en sånn som jeg ikke orker å vite noe særlig om, så har jeg ingen problemer med å se det. Det jeg reagerte på var referansen til TV-serien som er så overtydelig regissert og hvor mange av aktørene er skuespillere. Jeg syns iallefall ikke jeg satt igjen med følelsen av å vite noe om PH personlig etter det jeg så, og blir forundret når noen bruker akkurat den serien som referansepunkt. Selv om den blir promotert som reality, så ER den jo helt tydelig 99% gjennomregissert.

Ikke tro at jeg forsvarer henne eller synes synd på henne. Hun har plassert seg selv akkurat der hun er. Skulle ikke forundre meg om dette fengselsstuntet er et velregisert PR-triks det også. Altså ikke at hun måtte sone, men alt fuzzet hun har laget rundt soningen. Tipper det kommer en bok eller et profilskifte eller noe som lager pengestrøm i etterkant.


#46

kisha sa for siden:

Jeg tror hun lever i sin egen verden, hvor det bare er å kjøpe seg fri. Men denne gangen måtte hun gjøre opp for seg slik som loven krever. Det ga henne vel sjokk.



#48

Inagh sa for siden:

Jeg leste noe i går, om at denne sherrifen som fant ut at hun måtte få sone hjemme, stakkars lita - er kjent for å omgås kjendiser, og for å ha mottatt gaver, middager, biletter til sportsarrangementer etc...

Man kan jo lure på hvor mye pappa har bladd opp i dette tilfellet?

Jeg tror faktisk jeg snart begynner å synes synd på jenta. Hvilket verdensbilde og menneskesyn er det hun er vokst opp med? Hvilke verdier har hun fått inn "med morsmelka"?


#49

Elin sa for siden:

Dette tror jeg du har helt rett i! :nemlig:


#50

Elin sa for siden:

Intet verdensbilde! Hun kjenner ingen verden utenfor sin egen. Verdier har hun ikke, og dessverre har foreldrene hele og alene skylden. Det finnes nok av eksempler på styrtrike barn som har både verdensbilde og verdier med i bagasjen, men stakkars Hilton har ingenting.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.