Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny regjering og satsing på skolen

#1

annemede sa for siden:

Jeg klarer ikke å se så mye i regjeringsplattformen som tilsier en satsing på skolen.

Jeg lurer på, satsing på spesialskoler, burde det vært satt i gang? Tvungen videreutdanning i matematikk er jo egentlig en vits, i mange tilfeller. Hvorfor ikke heller sette makstall på antall elever pr lærer.


#2

oslo78 sa for siden:

Det er ikke mye konkret satsing på skolen i regjeringsplattformen. Jeg synes det er veldig gøy at jeg skal videreutdannes (er mattelærer), men hadde tenkt å gjøre det uansett så det blir ikke så stor endring. Skulle veldig gjerne ønsket meg større lærertetthet i stedet.


#3

Pøblis sa for siden:

Større lærertetthet og bemanningsnormer og slik koster penger. :nemlig:

Jeg har i dag lest ganske mye av plattformen til den nye regjeringen og kan ikke si at jeg er overimponert. :ironisk: Jeg er egentlig ekte venstreliberalist med hjerte for velferdsstaten, og har ikke mye håp om at ting skal bli bedre med denne regjeringen, gitt. :trist:
Både Høyre og Venstre har solgt seg alt for billig.


#4

Teflona sa for siden:

Jeg har ikke store troa på at det blir noe løft, men vi får vente og se. Alle lærere skal ha master dvs enda større utgifter for kommunene som arbeidssgivere. Og blir det fristende nok å ta lærerutdanning når alle må gå 5 år? :vetikke: Jeg har lest erklæringen og synes det var skremmende mye FrP-politikk der, men kanskje jeg ikke har satt meg godt nok inn i Høyres politikk. At klima er utelatt fra de 8 satsingsområdene, er jo et skikkelig spark i Venstres mest følsomme områder. Ha, sånn går det når dere ikke vil leke mer med oss!


#5

Teflona sa for siden:

Passende bilde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.