Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ford Focus Electric

#1

emin sa for siden:

Jeg har falt litt for denne, og lurer på om noen har testkjørt den? Ikke at jeg anser sjansen for elbil for stor med det første, mannen så på meg som om jeg hadde en skrue løs da jeg viste bilde og review og var engasjert, men jeg er nå litt nyskjerrig likevel. :knegg:

Vi er into Ford her i huset, og skal jeg ha en elbil så skal den være mest mulig lik en vanlig bil utseendemessig. Nissan Leaf klarer jeg ikke å like utseendet på, og Tesla er way over det jeg har å bruke på bil noen sinne. :nemlig: Om 2 år er Ford S-max'en nedbetalt, og da kan jeg begynne å vurdere å bytte bil. :nemlig:

Såh, noen som har prøvd eller har en formening om Focus med eldrift? Har lest noen artikler på nett, men spør likevel.


#2

Siritk sa for siden:

Vi vurderte den, med noe samme grunnlag som deg. Grunnen til at den utgikk hos oss var at det nesten ikke er rom for bagasje.


#3

emin sa for siden:

Nei så det med bagasjerommet. Skulle den vært aktuell her så hadde det uansett blir nr.2-bilen for å kjøre til og fra jobb med, samt enkel helgehandel, sånn sett hadde ikke bagasjeplass vært veldig kritisk siden vi uansett har en Honda CR-V i tillegg til S-max'en, og Hondaen blir værende her minst i 7 år til (da først er den nedbetalt).


#4

carmenzita sa for siden:

Den kan ikke hurtiglades, hvis det er ett kriterie.


#5

emin sa for siden:

Nei, det fikk jeg med meg. Ikke et kriterie for dagligkjøring all den tid jeg jobber 5 minutters kjøring hjemmefra, og barnehagen ligger på samme strekning.

Nei, elbil ligger nok et stykke fram i tid her i byen. Eneste ladestasjonen er på kommunens parkeringsplass ved rådhuset, og er forbeholdt de to Nissan Leaf og Mitsubishi iMiev som kommuneadministrasjonen disponerer.


#6

Juste sa for siden:

Den har ikke fått særlig god kritikk av det jeg har lest. I motsetning til Tesla, Leaf og de andre elbilene som er bygget fra bunnen av som elbil så er Focus Electric en ombygd bensinbil. Det gir ikke optimale løsninger, bl.a. med liten bagasjeplass. Ut fra det jeg har lest så ville jeg ikke kjøpt denne modellen.

Men dersom du skal bytte først om to år så er det kommet et par generasjoner til med elbiler så hvem vet hva Ford har funnet på til da?


#7

emin sa for siden:

Ja, det var det faktum at Focus electric var veldig lik en vanlig Focus som gjorde at jeg falt for den i utgangspunktet. :knegg: Alle andre elbiler, unntatt Tesla, synes jeg bare ser.....rare ut. :nemlig:


#8

carmenzita sa for siden:

Hva med vw Golf da, den kommer jo snart, om jeg ikke tar feil...


#9

emin sa for siden:

VW kommer aldri inn i huset her, men det er i all hovedsak pga forhandleren her i byen og merkeverkstedet. Servicen suger, men ser bilen stilig nok ut så kaaaanskje? Men da kan den ikke se likedan ut som vanlig Golf for det er en av de kjedeligst utseende bilene jeg vet om. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.