Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stroppetopper/sommertopper for damer med store pupper - løp og kjøp!

#1

m^2 sa for siden:

Idag om pakken min fra bravissimo.com i England og jeg er superfornøyd!
Derfor deler jeg gleden min med dere :)

Jeg kjøpte en sånn og den var helt super. Satt akkurat som på bildet, selv med min 85E og den var ikke trang rundt magen - igjen akkurat som på bildet. Helt super!! Nå har jeg bestilt meg en til...

Jeg kjøpte denne rosa også, som var helt grei, men jeg hadde nok vært like fornøyd med en av de andre bh-ene mine og en topp fra HM. Jeg syntes denne ble litt klumpete oventil.
Men nå har jeg også bestilt meg den blomstrete under til høyre, og håper den svarer til forventningene!

...jeg kjøpte meg forresten denne også, som satt som et skudd!

Siden jeg kjøpte for ganske mye mer enn 1000 kroner kom det på haugevis av gebyr i tillegg til moms og what have you, så det anbefales ikke. Tidligere har jeg sørget for å holde meg under 1000-kronersgrensen, og da har pakkene enten sklidd gjennom uten at noen har merket det, eller jeg har betalt et-eller-annet i moms og litt gebyr.
Men når jeg får tak i ting som passer så er det egentlig verdt det!!! De har stort utvalg i alt av store cuper, også i undertøy, og jeg har forlengst shoppet meg rimelig blakk her...


#2

banana sa for siden:

Jeg har en pakke fra Bravissimo liggende og vente på meg i Nederland. Reiser dit onsdag :). Det er undertøy for et år fremover pluss to bikinier. Gleder meg vilt til å prøve. Alt jeg har fått derfra tidliger har passet.


#3

hadi sa for siden:

Takk for link, her var det mye fint. Jeg har lyst til å bestille både topp og bikini, men vet ikke hvilken størrelse. Hva tilsvarer 75E?


#4

Pamina sa for siden:

:D
Jeg reiser til Manchester på søndag, og der har de butikk :ja:


#5

m^2 sa for siden:

85E er hvertfall 38E...


#6

*HH* sa for siden:

Åh, det var det skikkelige bh'er med ordentlige stropper. Jeg har en C-cup, men det er kanskje for smått til å finne noe der?

Føler min er så store, tunge og hengete. Alle BH'er jeg finner her har disse tynne stroppene, og det holder jo ikke på noe :(


#7

banana sa for siden:

Er du sikker på at du virkelig har en c-cup, da? Den vanligste feilen folk gjør er å ha for liten cup - og kompensere med for stort mål rundt brystet.


#8

*HH* sa for siden:

Kan hende jeg tar feil. Bruker 85 C. Har vært i en lokal undertøysforretning, men følte ikke at den damen hadde så mye kunnskap. Gikk optimistisk dit for å få hjelp etter å ha sett på et show med Oprah hvor de tok opp at mange kvinner brukte feil bh størrelse :humre:

Hvordan måler man skikkelig da? Jeg burde jo egentlig vite det da men :blush:


#9

Pamina sa for siden:

Undertøyforretningen i Paleet er kjempeflinke - de måler og finner akkurat det du trenger, og har de det ikke inne så skaffer de det.

Hvis du bor i Oslo eller omegn da :sparke:


#10

*HH* sa for siden:

Takk for tips Pamina :blomster:

Men da må jeg jo heeeelt til Oslo. Ikke det at jeg bor så lagt unna da men ;)

Også leste jeg den lille hemmelige beskjeden der.


#11

Muad'Dib sa for siden:

Takk for inspirasjon, M^3... nå har jeg sittet halve natten og bestilt masse lekkert fra [url]www.figleaves.co.uk[/url] . Storebror er hos sine besteforeldre i Nederland nå, og da sparer jeg masse ved å få sendt til NL istedet for her. Med min 80D/DD finner jeg ikke så mye fint andre steder enn litt på Lindex, og det er slitsomt og tidskrevende å tråle rundt i ørtiførte butikker etter en passende og fortsatt litt pen BH. Får håpe mine nye innkjøp passer.

Jeg har forøvrigt også skuffende erfaringer fra spesialiserte lingeributikker. Som oftest har de ansatte prøvd å prakke meg på de ting som de hadde, og jeg har aldri opplevd at noen kom inn for å gi råd om passform eller noe. Der har jeg selv prøvd meg frem. Jeg føler nå, at den størrelse jeg bruker passer veldig fint på meg, og har også funnet frem tll de modeller som er flatterende.


#12

Candy Darling sa for siden:

Hvordan har det funket å kjøpe på nettet? Jeg mener, en str. er ikke bare en str, jeg prøver vanligvis 10 BHer før jeg finner en som passer meg ordentlig. :kresen: Er det bare meg, eller har dere kjøpt modeller som dere vet passer?

m^3, kan de toppene brukes uten BH under? :drømme:


#13

Filifjonka sa for siden:

Mulig jeg har misforstått, men jeg tror det er med innebygd BH, og at det er det som er poenget? :)


#14

Muad'Dib sa for siden:

Jeg har funnet frem til de merker og fasoner som vanligvis kler meg, og har igrunnen ikke så "vanskelige" pupper bortsett fra at de er hakket over den størrelse hvor det lages stilige BH-er. Balconette/half-cup blir nesten altid pent, liksom t-shirt BH-er. Push-up til gengæld sitter ofte ikke fint, og med min størrelse er det heller ikke det jeg trenger (mûûûh...). I franske merker går jeg en størrelse opp. Men det er jo altid en risiko. Den opveies av, at det er rimeligere, at jeg sparer masse tid, og at jeg finner ting som jeg ikke kan finne i butikkene her. Figleaves har anmelderser fra kjøpere, de er ofte veldig nyttige.

Forøvrigt har jeg flere gange opplevd BH-er som sitter flott akkurat når jeg tar dem på, for så senere å sklie litt og bli særdeles uflatterende, og da er det for seint å bytte. Ah, hvor jeg hater quad-boobs ! :eek:


#15

m^2 sa for siden:

Det er innebygd BH, ja, de har et ganske stort utvalg av slike topper på bravissimo.com
Nå har jeg sprettet rundt med den øverste toppen i hele dag for å se hvordan den satt, og den har vært kjempegod! Så jeg er fortsatt fornøyd :glis:


#16

m^2 sa for siden:

Figleaves og bravissimo har mye likt utvalg :jupp:
Forskjellen er vel at figleaves selger til alle størrelser, mens bravissimo spesialiserer seg på store størrelser. Men ofte har jeg sett at det er større utvalg i truser og farger f.eks hos figleaves.
Til gjengjeld er det mer badetøy og topper og slikt i store størrelser hos bravissimo, og litt enklere å finne fram til fine bh-er, synes jeg hvertfall :)

Men jeg har handlet hos begge, og fått god service hos begge.


#17

Pelen sa for siden:

m^3 var det en av disse du kjøpte bluser med stor bystvidde også?

Jeg har nesten aldri kunnet ha bluser uten at det blir feil etter elller annet sted. Enten for trangt over puppene og under armene eller for stort ellers. Jeg har ikke så store pupper 75C, men jeg har gitt opp å prøve bluser.


#18

m^2 sa for siden:

Jeg har kjøpt hvite bluser der tidligere ja, de gjorde susen for meg hvertfall :jupp:


#19

Pelen sa for siden:

Takk! Det skal sjekkes ut!

#20

Guava sa for siden:

Har noen av dere peiling på om størrelsene på disse og størrelsene hos Marks & Spencer er ganske like?


#21

Mamma Rosa sa for siden:

Ja, det er mange som gjør den feilen.

HH: Jeg har 80DD, tror nok du burde gå til en proff og få noen mål ja! :p

Stilige topper forresten!


#22

Fruktflua sa for siden:

Hva tilsvarer en norsk 75 D? :confused:


#23

Muad'Dib sa for siden:

34D


#24

Fruktflua sa for siden:

Wow! Takk! :)


#25

*HH* sa for siden:

Jasså, du driver og kikker på puppa mine? :humre:

Da får jeg vel bare ta meg en Oslotur da.



#27

Libra sa for siden:

Dette er for store pupper, men den største størrelsen er vel bare en "normal" størrelse for kroppen? Eller? Noen som vet hva den største størrelsen deres tilsvarer? Altså ikke cup størrelse men på selve klesplagget.


#28

Maz sa for siden:

Til dere som er usikker på størrelse. Her er en link:www.brabras.uk.com/fitting.htm

En god bh, med bøyler skal sitte inntil brystet foran. om den buler fremover er cuppen for liten.


#29

Muad'Dib sa for siden:

Måling med cm-bånd gir bare ikke altid riktig størrelse, er min erfaring. Ifølge cm-båndet burde jeg bruke en str. 85/90 C, men tar jeg på meg en BH i denne størrelse blir det bare helt grotesk. 80D/DD passer til gengæld perfekt i de fleste merker :jupp: .


#30

*HH* sa for siden:

Jeg tror rett og slett at jeg er dum. Da får jeg det til at jeg skal ha eng. str. 40 AA :confused:


#31

*HH* sa for siden:

MR: Tror jeg får møte deg i Oslo på en BH-date.


#32

Milfrid sa for siden:

Åh, Bravissimo er paradis for oss med store pupper! :nemlig: Var i en av butikkene i London, og snakk om service! Jeg som har gått med 85 F-bh fikk vite at jeg var en 70GG.... Helt fantastisk å kunne kjøpe topper med innebygd bh. Jeg er blant dem som synes at topper med bh under sjelden er fint, og særlig ikke når man må ha brede stropper.

Tror den butikken er det eneste jeg kommer til å savne når jeg tar brystreduksjon :D .


#33

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg trenger en ny selv, så det kan vi godt!


#34

Candy Darling sa for siden:

LaLina i Ullevålsveien er også veldig dyktige på veiledning på BH. :)


#35

Jenna sa for siden:

Bravissimo har MYE fint. Har ikke handlet på nett, men har en kollega somh ar gjort det flere ganger og har bare positivt å si om det. Jeg var innom butikken ved Covent Garden i London i fjor og fikk kjempegod hjelp der.

Sånn ellers anbefaler jeg La Senza-butikkene for dere som trenger bh'er med større cup. De har i alle fall DD-cup og jeg tror jeg har funnet bh'er med E-cup der.


#36

Mamma Rosa sa for siden:

..sa jeg og kom i dag hjem med en som er 75 F. :flau:
Den satt litt bedre.:p


#37

*HH* sa for siden:

Reiste du uten meg :mad:

:humre:

F? Nei, da tror jeg i hvert fall jeg kan melde meg ut av sammenligningen. Jeg måler jo meg selv til AA så :rolleyes:


#38

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg skal bli med deg også. Trenger minst EN til i riktig str. :knegg:


#39

*HH* sa for siden:

It's a bra-date :knegg:


#40

m^2 sa for siden:

Idag kom denne, kjempefin. Hadde jeg prøvd den i butikk hadde jeg muligens gått opp en størrelse i cup, men du verden det er en av de best passende toppene jeg har eid!
Den har faktisk en innsydd push-up eller plunge-bh i samme stoff under - løs liksom men festet i toppen i sidene og hekter bak under stoffet.

Ganske vid i livet egentlig, hvertfall i min størrelse (85e) så her er det litt plass :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.