Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klestørk...

#1

Left sa for siden:

Nå har jeg gjort en "oppfinnelse" som antakelig setter meg i kategori "noe eksentrisk".
Jeg vasker veldig mye klær om dagen, for penværet kom som kastet på oss, og vi har ikke sommertøyet vårt her hvor vi bor på hybel. Kjøpte 3 sett til dem hver, og de bruker jo minst ett sett hver seg pr dag - gjerne 2 om vi skal noe etter bhg. Å få tørket dette fort nok er ikke alltid så enkelt, for har ikke tørketrommel, og leiligheten vår er på 40 m2, så tørkestativ er ikke så lettvint å få plassert. Vi bor i 4 etasje, så det er ikke bare å løpe ned med tørkestativ etter at unger har lagt seg heller.
Derfor tok jeg moppeskaftet, knyttet på klessnor, og hengte tøy på det med klesklyper, og hektet det på vindushaspene på vinduet ut mot fellesareal. De står jo åpne og i nærmest vannrett stilling fordi det er så varmt.
Det ser sikkert IKKE veldig smart ut, men hva gjør man ikke?
Ville du ha gjort det samme? Har du forslag til bedre løsning? Gode forslag mottas med stor takk :riktig:


#2

Teofelia sa for siden:

Kreativt! Jeg ville definitivt gjort det samme, om behovet hadde vært der og jeg hadde kommet på det. :)


#3

kisha sa for siden:

Du er veldig kreativ.
Jeg hadde tidligere ei uttrekkbar klessnor. Det var en kasett med flere snorer som ble festet i veggen. Ved behov trakk man ut snorene og festet de til en spiker eller skrue i motsatt vegg. Jeg vet ikke om de finnes lengre.


#4

Kirsebær sa for siden:

Smart. :)

Jeg hadde sikkert ikke kommet på å gjøre det, men hadde blitt veldig glad om jeg hadde kommet på det. :)


#5

Left sa for siden:

Jo de finnes, men her er det ikke lov til å slå inn en spiker i veggen egentlig, og i hvert fall ikke på badet, som ville vært det mest aktuelle stedet å ha det.
Vil helst ikke tørke tøy på soverommet, siden ungene skal sove der, og i stua/kjøkken er det ikke mulig å få inn et sånt tror jeg.
Men skal kjøpe meg et moppeskaft til jeg, og lage et til - vi har to vinduer i stua/kjøkkenet nemlig, med to hasper hihi så d..... jeg i om det ser smart ut eller ikke :)
Kan tørke tøy på henger på badet, men poenget er jo at det er MYE bedre og raskere med tøyet ute.


#6

Tinka sa for siden:

Synes det virker som en grei måte å få tørket tøyet på og jeg kunne gjort det samme i din situasjon.


#7

Polyanna sa for siden:

Litt italiensk, det der Eksotisk. :glis:


#8

Fruktflua sa for siden:

Kreativt!

Er ikke vi husmødre/mammaer egentlig ganske så kreative og oppfinnsomme da? Noen mer enn andre, men dog? Tror vi utstyres med oppfinnsomhet og kløkt når vi får de/det første barnet/barna. Innstinktene våre dreier seg jo kun om at ungene må overleve.

:ja:


#9

Teofelia sa for siden:

Deg om det. :humre:

For min egen del var jeg både kreativ og oppfinnsom i mange år før ungene ble født, og mine instinkter omfatter heldigvis en hel del utover ungenes overlevelse. (Egentlig tror jeg, om noe, at kreativiteten min har gått kraftig ned etter at jeg ble mor – særlig etter at Blobben kom og begynte å vekke meg fire–fem ganger hver natt.)


#10

Left sa for siden:

Det ble faktisk jeg også, for har jo ikke tid til å være kreativ egentlig.....2 barn jeg stort sett er alene med, og vel - i nøden spiser fanden fluer, er ikke det noe?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.