Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan slå av en sånn f*** lekekosehund som "puster"?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Mora mi har gitt jentene mine en sånn kosedyrhund som liksom "puster". :mumle: Noen som vet om det går an slå av elendigheten, eller må jeg ut med batteriet om den skal holde fred? (Eller "miste" den.)


#2

Tuppen sa for siden:

:dakars: Jeg aner dessverre ikke, men du har min fulle sympati. Amazing Amanda-dukken (:gal:) gikk i sovemodus når man trykket en stund på hånda, kan den ha noe sånt?


#3

Cuyahoga sa for siden:

Jeg ville ha trodd det, men jeg finner det ikke. :gal:


#4

Cuyahoga sa for siden:

Takk for sympati. :nemlig:


#5

frukt sa for siden:

Er det en Perfect Petzzz hund? I såfall har den ingen av/på knapp så du må ta ut batteriene.


#6

Liljekonvall sa for siden:

Minstejenta har en slik hund og jeg holdt på å bli sprø av den da jeg skulle sove inne hos henne. Fant ikke noen av/på knapp, så hunden "forsvant" inn i garderobeskapet. ;)


#7

Veronal sa for siden:

Hahaha, mor har en sånn søt bamse som begynner å puste høyt ved lydaktivering. Fasiten på den er i hvert fall at batteriet må opereres ut. :gal: Litt anstrengende etter en lang kveld med vin og når mor har lagt den i sengen min som en kozelig overraskelse.



#9

Pøblis sa for siden:

Har den ikke en sånn åpning hvor batteri/lydproduksjonshelvetet er som det er en avknapp på? Enten må du hive ut hele bikkjespetaklet, rive ut maskineriet eller fjerne batteriene hvis den ikke har noen avknapp. (Men sier ikke eu-direktivet at den skal kunne slås av?:gruble:)


#10

Madicken sa for siden:

Vi har også et par slike, og man finner en av/på-knapp om man river opp buken og avdekker batterirommet. Har du lett godt etter den lille, befriende knappen?


#11

scilla sa for siden:

Kan du ikke foreslå at hunden trenger et bad, da? :moahaha:


#12

Engasjert sa for siden:

Vi har hatt noe lignende, og den måtte strykes bakpå rompa for å "sovne". Ganske bestemt stryk fra midt på ryggen og bakover.

hater leker med lyd


#13

DM sa for siden:

Man tar ut batteriene, og "glemmer" å sette dem inn igjen.


#14

Fadese sa for siden:

Hvis den puster, kan den kanskje kveles også? :vetikke:


#15

Fadese sa for siden:

Nå kom jeg forresten på en biltur til hytta, da Lillemor var baby, der en eller annen leke avga en dyrelyd ved hver hump. Men den var godt nedpakket og det var et poeng å kjøre som søren så lenge hun sov, så det var bare å leve med hesteknegg, bæææ og whatnot hvert 20 sekund de to timene turen tok.


#16

Cuyahoga sa for siden:

:knegg:

Tok ut batteriet, og ungene var også ganske tilfredse med det.


#17

DM sa for siden:

Haha, vi hadde en sånn tur fra Bergen til Sogndal en gang også. Det var en sånn babyleke med knapper med bilde av dyr på, og så laget det lyden til det dyret når man trykket på den knappen.

Og nå kom jeg på en til. Et sånt pinsettgrep-puslespill som skulle lage lyden til det det var bilde av på brikken når den ble lagt på riktig plass. Om den ikke var ryddet med brikkene på, så laget den lyd når vi skrudde av lyset, eller når det kjørte bil forbi stuen og lyste inn, og når solen sto opp. :fnise:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.