Jeg har vært hos JKE Design og Kvikk i dag for å få tegnet utkast til nytt kjøkken. Begge selgerne lurte om vi ville ha dampovn/kombidampovn. Jeg er temmelig blank på dette området. Hvordan funker det? Kjekt å ha?
En annen ting - erfaringer med integrert kaffemaskin? Er det verd prisen? Har ikke fått noen konkret pris ennå, men utifra det jeg har sett på nettsidene til Elkjøp så er de temmelig kostbare
Jeg vet ingenting om damp, men ville styrt unna innebygget kaffemaskin. Når jeg tenker tilbake på hvordan jeg har laget kaffe de siste 10-15 årene så tenker jeg at kaffemaskin går av moten før kjøkkenet skal skiftes ut. Ergo ville jeg ikke ha valgt innebygget.
Valgte kombidampovn da vi pusset opp kjøkkenet for to år siden. Vet ikke om jeg ville valgt det igjen, hvis jeg skal være helt ærlig. Kjekt å ha, men absolutt ikke noe must. Vi bruker den mest til å dampe fisk, det blir veldig godt.
Er forresten veldig kjekt å ha to ovner når man skal lage mat til veldig mange, på julaften f.eks.
Jeg ville hatt enten to vanlige ovner eller en vanlig og en kombidamp dersom jeg skulle hatt nytt kjøkken. Ren dampovn hadde jeg nok ikke brukt så ofte, men jeg savner å kunne tilberede mat i ovn på to ulike temperaturer samtidig.
Eg har ovn og kombiovn. Eg brukar begge mykje. Kombiovnen har mindre volum innvending, og blir brukt til tilbehør og oppvarming etc. Dampfunksjonen brukar eg sjeldnare, men den gir fantastisk resultat på både fisk og heilsteikt kylling. Har hatt stor, stor glede av å kunne steike to ting samtidig. Kombiovnen steiker pizza like bra som den vanlige.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.